Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/22 anonim válasza:
Állandoan jelen akar lenni a társaságodban, megszólít beszélni akar, allandoan "körbeugrál"
3/22 anonim válasza:
Ha tényleg tetszel neki garantálom, hogy tudni fogsz róla ;). Megoldják. Profik.
4/22 A kérdező kommentje:
Hát a mostani nő egyfolytában szemétkedik,de aztán meg kedves, mosolyog
2022. jún. 1. 16:36
5/22 anonim válasza:
Ez kevés, te akarsz ebbe többet látni.
6/22 anonim válasza:
Mit jelent a szemétkedés?
Ha csak csipkelődésről van szó, az lehet a figyelemfelhívás része.
7/22 A kérdező kommentje:
Nem, dehogy nem akarok többet látni, tényleg szemétkedik
2022. jún. 1. 16:45
8/22 anonim válasza:
Mit jelent a szemétkedés?mit csinál?
9/22 anonim válasza:
Amelyik nő már az elején szemétkedéssel flörtöl, az max. toxikus kapcsolatba fog belerángatni. A csipkelődés más kategória. Én amúgy úgy fejezem ki személy szerint, hogy érdeklődő vagyok, mindig visszakérdezek, sokat beszélek/írok stb.
10/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom ezt így elmagyarázni
2022. jún. 1. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!