Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem lesz így férfi, akinek tetszem majd?
Nincs nagy mellem (A kosár), nincs fenekem, sokak szerint túl vékony vagyok (162/45). Ilyen alak a férfiak többségének nem tetszik, ugye? Csak annak a kevésnek, aki kimondottan a nagyon vékony lányokat szereti.
27/n
10 év múlva áldani fogod a sorsot, hogy nem tudsz hízni, 20 év múlva kifejezetten szerencsés leszel. Még 30 év múlva is.
Utána már nem, mert az idősek alapvetően múmia-alkatok (ritka a kövér öreg, többségük elfogy és max a gerincproblémáik miatt tűnnek annak, mert nem tudnak egyenesen járni), de akkor már úgyis mindegy.
Hamarosan eljön az időd, pár év.
Hidd el, hogy lesz. Velem pont azért nem jött össze egy 40 éves férfi, mert pont a te "típusod" az esete, én meg a 160 cm-hez 77 kg-mal nagyon nem vagyok az. (F kosaras mellem és fenekem is van). Pedig korban közelebb állok hozzá, de neki a 30 körüliek jönnek be jobban.
Fel a fejjel! Sok pasinak te vagy az esete, mert a ducikat nem kedvelik.
Ha szerinted a nagyobb jobban állna és téged zavar hogy kicsi, akkor gyűjts szilikonra.
Tudom elsőre durván hangzik és hangsúlyozom csak magad miatt!
Ha 27 évesen még nem volt kapcsolatod, akkor az nem a testalkatodnak köszönhető!
Rengeteg pasi kimondottan a vékony nőkre bukik, akiknél alap, hogy se melle, se feneke.
Sok lány meg irigykedik az alkatod miatt. Mert mindenki vékonyabb szeretne lenni.
Sok férfinak nem tetszik a túlsúly, vagy a kisebb felesleg sem.
De mindig az a lényeg hogy magadnak felelj meg.Ha nem tetszik az alkatod változtass rajta. Vékony vagy, válts életmódot.Vizsgáld meg a jelenlegi táplálkozásod, majd formáld át úgy, hogy hízzál kicsit és ha mellette mozogsz is akkor formásabb is lehetsz.
Nem írtam, hogy 27 évesen nem volt kapcsolatom.🤷
Csak annyit, hogy ez a férfiak többségének ahogy észrevettem, nem tetszik.
8
Hazudsz. A kérdés így indul "sosem lesz..." - és nem az, hogy mondjuk "A legtöbb férfinek ez nem jön be?" vagy ilyesmi.
Viszont kezd a kérdést troll fűszerezést kapni, a reakció egyértelműsíti ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!