Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem lesz így férfi, akinek tetszem majd?
Nincs nagy mellem (A kosár), nincs fenekem, sokak szerint túl vékony vagyok (162/45). Ilyen alak a férfiak többségének nem tetszik, ugye? Csak annak a kevésnek, aki kimondottan a nagyon vékony lányokat szereti.
27/n
Hát... 3 hónap múlva leszek 31 éves, 170 cm, 48 kg, ugyanezek az adottságok, jövő hónapban lesz 8 éve, hogy még szexhez sem jutok.
Nem, ez az alkat normális, valamire való férfiaknak tényleg nem tetszik. Érthető módon, ugyanis nőt akarnak, nem gyereket. Hogy mire fanyalodnak rá jobb híján, az más kérdés, a ráfanyalodás nem = tetszés. Az a pár kivétel meg, akinek kifejezetten ez tetszik, olyan is...
Nekem simán tetszenél, ha szép arcod van. Az más kérdés, hogy én nem tetszenék neked :).
Nekem valószínűleg tetszenél, bár szép arc nekem is számít(ana). Viszont én nagyon ronda vagyok, úgyhogy lehet ezzel most nem mész semmire, mert úgyse én vagyok a célközönséged :).
14.
Nem szerintem az, hanem rávilágítottam - jogosan - az ellentmondásra, a hazugságra. De ezt mások is érzékelni fogják.
Ha mell es fenek is lapos.
Akkor miert nem edzel lábra, fenekre?
Mert csak szálkásabb aszottabb lesz!
Ezt mindenki tudja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!