Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert beszél egyes szám első személyben a párom?
Figyelt kérdés
Narcisztikus párom van. Bocsánatot hírből sem ismeri ellenben ha valamit nem úgy szólok simán belémgázol...csúnya szavakkal. Viszont nem világos szamomra h feltűnt egy ideje már h csak magáról beszél. Pl. Felnőtt gyereke van es mondja neki telefonba amit hallok ....h szombaton elmegyek fürdeni vagy elmegyek a tescoba...vagy elromlott a hűtőnk és mondja a gyerekének h elég nekem a kis hűtő. Pont úgy adta elő mintha csak ő egyedül menne fürdeni v a tescoba ....stb. holott ketten mentünk együtt élünk. Nem értem mi ez az egyes szám első személybe beszélés. Valaki erre tudná a választ miért beszél csak magáról a párom. Szerintetek ennek van jelentősége vagy ne foglalkozzak ezzel? Én úgy fogalmaztam volna a gyerekemnek h elmegyünk de ő csak magát mondja...zavar es nem ertem . Ot nem lehet megkérdezni h miért nem mond engem is bele mert egyből belém állna már a kérdés felvetésére is2022. máj. 30. 08:27
11/12 anonim 

válasza:

Persze, sőt, mi még éltünk is egy évig úgy, hogy a felnőtt gyereke és mi. Szóval én is furcsállottam nagyon, mert tudta a gyereke.
12/12 A kérdező kommentje:
Mi is 4 éve együtt élünk. Tudja a gyereke is. Ellenben ha megyünk valahova csak magát mondja a felnőtt gyérekének a telefonba! Ha én beszélek a felnőtt gyerekemmel nálam alap h ugy mondom h pl. megyünk fürdeni. Ő csak magát említi!!! Nálam is megkongatta a veszharangot! Mintha én ott se lennék...baromi -rosszul esik. Ezt csak az érzi akivel tették már ilyet
2022. máj. 31. 15:41
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!