Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti szoktátok kellemetlenül érezni magatokat ilyenkor?
Figyelt kérdés
Ha a barátnőtök átlagos, és sokkal szebb nők vannak a társaságban, vagy a haverjaitoknak sokkal szebb barátnőik vannak?
Mire gondoltok ilyenkor? Ugyanúgy büszkék vagytok a barátnőtökre, vagy inkább kínos a helyzet?
2022. máj. 28. 21:51
21/25 anonim válasza:
Kétlem, hogy köd lenne. Így vagyok összerakva.
22/25 anonim válasza:
Elég nagy baj, ha valakinek már csak az eszébe jut ilyen felvetés. Nekem soha nem jutott eszembe, hogy egy társaságban méregetni kellene, hogy kinek a legszebb a barátnője. Egyébként, ha valakivel együtt vagyok az azért van, mert ő tetszik nekem és nem érdekel, hogy más barátnője milyen. Még akkor se lenne "kínos", ha esetleg az ott lévő férfiaknak nem tetszik, mivel az senkit sem érdekel. Nem az ő barátnőjük. Volt már egyébként olyan, hogy tetszett egy olyan lány akire "barátaim" mondogatták, hogy nagyon csúnya. De én szépnek láttam. Végül nem lett belőle semmi és nem alakult kapcsolat, de az illetők sem a barátaim már. Illetve, nem ez volt az oka, hanem hogy a lánynak nem jöttem be kölcsönösen.
23/25 anonim válasza:
Hát nem tudom, én mondjuk nő vagyok, de sosem tekintettem a barátnőim pasijaira férfiként, az valami más kategória.
24/25 anonim válasza:
Te vagy az az idióta, aki a “minek nektek barátnő, ha más nőkre veritek?” kérdések alatt őrjöng?
25/25 anonim válasza:
Az én barátnőm a legszebb, akivel valaha találkoztam.
Ja várj te a kinézetre gondolsz? Úristen, de ciki vagy. XDXDXD
Neked nem való barátnő, kispöcsűkém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!