Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, örülnétek egy kézzel írt levélnek vagy inkább kellemetlen lenne?
Figyelt kérdés
Bonyolult a helyzetünk, mert általános suli óta ismerem, ő volt anno az első barátnőm, aztán 11 évig nem is beszéltünk. Teljesen véletlenül egy munkatársam által találkoztunk újra, aztán azóta gyakran egymásnál alszunk, de a dolgok nehezen alakulnak. Romatikus tipus, szerintem örülne egy ilyen levélnek. Pontosan még nem gondoltam át mit írnék bele, de nem túl nyálas dolgokat akarok. Azt már megbeszéltük, hogy hétvégen elmegyünk egy normális randira, ahol átbeszéljük mi legyen köztünk, mert ami most van az egyikőnknek se jó. Emiatt kérdezném, hogy szerintetek jó ötlet előtte adni neki egy ilyen levelet vagy ti kellemetlennek éreznétek és inkább majd hétvégén szóban mondjam el neki, hogy fontos nekem?2022. jan. 26. 21:27
2/4 anonim válasza:
Én is romantikus típus vagyok, de szerintem ilyen hamar, a ti helyzetetekben még nem írnék levelet. Inkább szóban mondd el
4/4 anonim válasza:
Figyi kérdező. Szerintem a legtöbb kapcsolat ott csúszik el, hogy mindenki a becserkészésnél akar mindent bevetni. Ha most elmondod neki szóban, félreértések nélkül tisztázni tudjátok, mi van. És ha már egy pár vagytok, és benned ott van ez a levélírás, el nem tudom képzelni, hogy ne tetszene neki, hogy a barátja X hónap/év után is úgy szereti, hogy szerelmes leveleket ír neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!