Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, ti szoktátok kellemet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti szoktátok kellemetlenül érezni magatokat ilyenkor?

Figyelt kérdés

Ha a barátnőtök átlagos, és sokkal szebb nők vannak a társaságban, vagy a haverjaitoknak sokkal szebb barátnőik vannak?

Mire gondoltok ilyenkor? Ugyanúgy büszkék vagytok a barátnőtökre, vagy inkább kínos a helyzet?

2022. máj. 28. 21:51
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
81%
Nem vagyok tökéletes, de egy kibaaszott gumibabának sem tartom magam, akit aszerint vizslat mindenki, hogy mennyire baaszható.
2022. máj. 28. 22:09
 12/25 anonim ***** válasza:
69%

8 Az igazság fáj? Mert igaza van a 4-enek is. Hulladék gondolatadi vannak, ne haragudj.. Nem kaptál még jó nagy pofonokat látom az élettől ( eddig), hogy ilyen "fontos" dolgokra helyezed a hangsúlyt. Csak a külcsín, csak a felszín.

Nem akarlak bántani, de nyilván fontos a kinézeted, mert mély beszélgetésekre és másban nme hiszem, hogy bárkit le tudnál nyűgözni a kérdésed, és az itteni kommentjeid alapján.. Ha kinézetben sem vagyok jó, akkor valóban bajban vagy. :D Én inkább ezzel foglalkoznék a helyedben.

2022. máj. 28. 22:09
 13/25 anonim ***** válasza:
30%

ez nagyon ilyen kicsavart női logika túlgondolt túlrágott és társai

beteges

2022. máj. 28. 22:13
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt méregetnék a férfiak akkor csak a plázacicáknak, meg modelleknek lennének pasijaik, a többi nő meg mehetne zardába...
2022. máj. 28. 22:27
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen biztos nem fordul velem elő, mivel ha valakit nem tartok szépnek, akkor nem jövök vele össze.
2022. máj. 28. 22:36
 16/25 anonim ***** válasza:
71%

Na, ezért sincsenek barátaim 😂 nehogy már feszélyezve érezzem magam attől, hogy az ő párjaik szebbek az emnyémnél... 🤣🤣🤣

Hihetetlen, hogy ott is lehet problémát találni, ahol nincs.. 😃 az emberi kreativitás határtalan... kár, hogy hülyeségre használjuk.

2022. máj. 29. 00:08
 17/25 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező, szerintem jogos kérdés. Akik elkövették azt a hibát, amit én is, hogy együtt jártak olyan lánnyal, aki nem annyira jött be nekik ("nem olyan fontos a külső / én nem vagyok ilyen felszínes" felkiáltással), azokban előfordulhatnak ilyen érzések, és hát elég erős belső feszültséget okoz.

Visszatérve a kérdésre, szerintem annyi bőven elég, hogy rá vagy kattanva a barátnődre, szépnek találod, és nagyon szereted és jól érzed magad vele. Innentől legfeljebb más nőkön is látod, hogy szépek, de nem okoz feszkót.

2022. máj. 29. 00:20
 18/25 anonim ***** válasza:
92%
Az egyébként szerintem túlzó elvárás, hogy ő legyen a világon a legszebb. Nem is értem, miért vannak sokan ennyire rápörögve, hogy a másik mindenképp őket tartsa a világon a legszebbnek? Elvégre azt is tudod a másikról, hogy nyilván nem ő a a világon a legokosabb, a legerősebb, a legjobb humorú, stb. stb. Mégis nagyon szereted őt és vele vagy együtt. Kisebb külső hiányosságai mindenkinek vannak, amit inkább csak elfogadsz, mintsem kifejezetten tetszik.
2022. máj. 29. 00:24
 19/25 anonim ***** válasza:
70%
Velem pl úgy van, hogy ha szerelmes vagyok, a másik a legszebb. De kezdek rájönni, hogy a többség racionálisan "szeret", ha ezt lehet érzelemnek nevezni.
2022. máj. 29. 00:47
 20/25 anonim ***** válasza:
75%
#19 Ezt rózsaszín ködnek hívják. Egyébként a belső tulajdonságokkal is így vagyunk, általában a másiknak van olyan belső tulajdonsága, amit inkább csak elfogadsz, mintsem nagyon-nagyon szeretsz benne.
2022. máj. 29. 01:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!