Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti szoktátok kellemetlenül érezni magatokat ilyenkor?
Ha a barátnőtök átlagos, és sokkal szebb nők vannak a társaságban, vagy a haverjaitoknak sokkal szebb barátnőik vannak?
Mire gondoltok ilyenkor? Ugyanúgy büszkék vagytok a barátnőtökre, vagy inkább kínos a helyzet?
8 Az igazság fáj? Mert igaza van a 4-enek is. Hulladék gondolatadi vannak, ne haragudj.. Nem kaptál még jó nagy pofonokat látom az élettől ( eddig), hogy ilyen "fontos" dolgokra helyezed a hangsúlyt. Csak a külcsín, csak a felszín.
Nem akarlak bántani, de nyilván fontos a kinézeted, mert mély beszélgetésekre és másban nme hiszem, hogy bárkit le tudnál nyűgözni a kérdésed, és az itteni kommentjeid alapján.. Ha kinézetben sem vagyok jó, akkor valóban bajban vagy. :D Én inkább ezzel foglalkoznék a helyedben.
ez nagyon ilyen kicsavart női logika túlgondolt túlrágott és társai
beteges
Na, ezért sincsenek barátaim 😂 nehogy már feszélyezve érezzem magam attől, hogy az ő párjaik szebbek az emnyémnél... 🤣🤣🤣
Hihetetlen, hogy ott is lehet problémát találni, ahol nincs.. 😃 az emberi kreativitás határtalan... kár, hogy hülyeségre használjuk.
Kérdező, szerintem jogos kérdés. Akik elkövették azt a hibát, amit én is, hogy együtt jártak olyan lánnyal, aki nem annyira jött be nekik ("nem olyan fontos a külső / én nem vagyok ilyen felszínes" felkiáltással), azokban előfordulhatnak ilyen érzések, és hát elég erős belső feszültséget okoz.
Visszatérve a kérdésre, szerintem annyi bőven elég, hogy rá vagy kattanva a barátnődre, szépnek találod, és nagyon szereted és jól érzed magad vele. Innentől legfeljebb más nőkön is látod, hogy szépek, de nem okoz feszkót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!