Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Újabb hobbim beszólni a jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Újabb hobbim beszólni a jó csajoknak, pofára ejteni őket?

Figyelt kérdés

Megfigyeltem, hogy a szexi, jó módú nők piszok kcsögök tudnak lenni úgy általánosságban. Azt képzeljétek el amikor a tengerparton sziklán meg hasonló pózolnak. Jómagam is igen sikeres, jóképű (valljuk be sose volt gondom nők terén)

így aztán nincs túl nehéz dolgom. Eddig 4 nővel éreztettem, hogy kell nekem, majd mikor már bezsongnak értem, szépen kitálalok valami elviselhetetlen tulajdonságával. Azt a döbbenetet te jó ég! Imádom! Pcsak...😏

2022. máj. 28. 08:55
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
13%

Imádlak!!

Ébreszd fel mindet!!

2022. máj. 28. 09:57
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
A magadfajta bohócok lesznek negyven éves korukra elvált, alkoholista, depressziós apák egy sz... ros kis albérletben nyomorogva. Addigra neked már csak lestrapált kancák jutnak gyerekkel, az értelmesebbje meg úgyis átlátja,hogy lelkileg nyomorék vagy!... 😉😄
2022. máj. 28. 12:15
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem bunkó dolog
2022. máj. 28. 12:29
 24/27 anonim ***** válasza:
89%
#22 adom azt a részét hogy lelkileg nyomoronc az ilyen, de annyiban tévedsz, hogy ezekből elvált apák lesznek. A kérdező félékből soha nem lesznek apák, mivel az életben nem lesz nőjük :D
2022. máj. 28. 12:35
 25/27 anonim ***** válasza:
98%

Jómagam is igen sikeres, jóképű - hol maradt az IGE? :D

Lehet, hogy szépet álmodtál, de fogalmazni attól még nem tudsz :D

2022. máj. 29. 07:20
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Szóval arra nincs időd munka mellett, hogy normális kapcsolatod legyen, de random idegen nőket szédíteni rosszindulatból, arra van. Hm. Hiányolom a sztori végéről a "és akkor mindenki tapsolt" befejezést, hogy klasszikus epizód legyen a "dolgok, amik sose történtek meg" sorozatban.

Megsúgom, a valóban helyes, sikeres férfiaknak bőven van jobb dolguk ennél.

2022. máj. 29. 08:00
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

1. Ez csakis a te szegénységi bizonyítványod.

2. Nem minden "gazdag", esetleg szép nő ilyen, az elmondásod szerint sem.

3. Nagyon rossz helyen keresgélsz, ha nem nőket találsz hanem kislányokat.

4. Az már csak hab a tortán, hogy így sem kapcsolatod nem lesz, se nem vagy olyan ember, aki okosabbak tűnik, maximum magad szerint.

Puszi, egy nem gazdag nő

2022. jún. 1. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!