Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újabb hobbim beszólni a jó csajoknak, pofára ejteni őket?
Megfigyeltem, hogy a szexi, jó módú nők piszok kcsögök tudnak lenni úgy általánosságban. Azt képzeljétek el amikor a tengerparton sziklán meg hasonló pózolnak. Jómagam is igen sikeres, jóképű (valljuk be sose volt gondom nők terén)
így aztán nincs túl nehéz dolgom. Eddig 4 nővel éreztettem, hogy kell nekem, majd mikor már bezsongnak értem, szépen kitálalok valami elviselhetetlen tulajdonságával. Azt a döbbenetet te jó ég! Imádom! Pcsak...😏

Jómagam is igen sikeres, jóképű - hol maradt az IGE? :D
Lehet, hogy szépet álmodtál, de fogalmazni attól még nem tudsz :D

Szóval arra nincs időd munka mellett, hogy normális kapcsolatod legyen, de random idegen nőket szédíteni rosszindulatból, arra van. Hm. Hiányolom a sztori végéről a "és akkor mindenki tapsolt" befejezést, hogy klasszikus epizód legyen a "dolgok, amik sose történtek meg" sorozatban.
Megsúgom, a valóban helyes, sikeres férfiaknak bőven van jobb dolguk ennél.

1. Ez csakis a te szegénységi bizonyítványod.
2. Nem minden "gazdag", esetleg szép nő ilyen, az elmondásod szerint sem.
3. Nagyon rossz helyen keresgélsz, ha nem nőket találsz hanem kislányokat.
4. Az már csak hab a tortán, hogy így sem kapcsolatod nem lesz, se nem vagy olyan ember, aki okosabbak tűnik, maximum magad szerint.
Puszi, egy nem gazdag nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!