Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Újabb hobbim beszólni a jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Újabb hobbim beszólni a jó csajoknak, pofára ejteni őket?

Figyelt kérdés

Megfigyeltem, hogy a szexi, jó módú nők piszok kcsögök tudnak lenni úgy általánosságban. Azt képzeljétek el amikor a tengerparton sziklán meg hasonló pózolnak. Jómagam is igen sikeres, jóképű (valljuk be sose volt gondom nők terén)

így aztán nincs túl nehéz dolgom. Eddig 4 nővel éreztettem, hogy kell nekem, majd mikor már bezsongnak értem, szépen kitálalok valami elviselhetetlen tulajdonságával. Azt a döbbenetet te jó ég! Imádom! Pcsak...😏

2022. máj. 28. 08:55
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
95%
Szép álom... 😄😄
2022. máj. 28. 09:14
 12/27 anonim ***** válasza:
95%
Beszólni, pofára ejteni - ilyen hozzáállással hogyan lesz értékes kapcsolatod?
2022. máj. 28. 09:23
 13/27 anonim ***** válasza:
95%
Ilyen aggyal, gondolkodással hogy tudsz te barmilyen not felszedni? Azert ez ki kene utkozzon rajtad mar az elso randin hogy hulye vagy, egy rosszindulatu, gyerekes bosszuallo kis gorcs. Ja es meg mielott irnal hogy megleckeztess, nem vagyok jo modu szexi no.
2022. máj. 28. 09:27
 14/27 A kérdező kommentje:

10. Nincs rá időm. Kokrétan a munkahelyem és az otthonom ismerem. Mikorra hazaérek, örülök, hogy nem kell senkiez se szólnom.

12. Nem függ össze.

2022. máj. 28. 09:29
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Úgy viselkedsz, mint egy 10 éves. Legfeljebb azon döbbennek meg, hogy ennyire éretlen vagy, többet néztek ki belőled.

Az "elviselhetetlen tulajdonság" meg a te fejedben létezik. Nem is ismered őket. Így nem is fognak komolyan venni.

2022. máj. 28. 09:29
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem sok értelem szorult beléd. Köcsög a nő, mert sziklán pózol? Wtf?

De lássuk csak. Próbálkozol, én be vagyok zsongva érted. Ekkor "kitálalsz valami elviselhetetlen tulajdonságommal". A, Tudok arról a tulajdonságomról. Minek mondod? Azt hiszed, feltaláltad a spanyol viaszt? Megállapítom, hogy bolond vagy. B, Az a tulajdonságom nem is létezik. Megállapítom, hogy bolond vagy. Mindkét esetben kiábrándulok. Szóval igazán nagy veszteség vagy. Te viszont továbbra se jutottál p.ncihoz.🤷🏼‍♀️

2022. máj. 28. 09:38
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Szánalmas.
2022. máj. 28. 09:41
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, neked valószinű marad a jó öreg jobb és balkéz :D
2022. máj. 28. 09:44
 19/27 A kérdező kommentje:
Ahhaa okkee😃
2022. máj. 28. 09:44
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kb pont leszarják. Az ilyen nők azzal randiznak akivel akarnak. Max annyit ersz el, hogy a barátnőiekkel jól kiröhögnek, hogy mekkora paraszt vagy, aztán el is felejtenek.
2022. máj. 28. 09:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!