Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az a dolog az életedben ami megváltoztatott téged?

Ronda vagyok, sokáig csak álmodoztam szép nőkről. Aztán tele lett a fejem a sok baromsággal az önbizalomról/humorról/intelligenciáról így végül elkezdtem próbálkozni náluk. Jópárszor megszégyenítettek, kiröhögtek, elutasítottak. Utána, hogy legyen viszonyítási alapom tettem a szépet 1-2 ronda nőnek, majd levontam a következtetéseket. Hiába vagyok egyébként magasan képzett, beszélek több nyelven folyékonyan, művelt, keresek sokat szép nő rondaként esélytelen. Azóta nagyon emberek közé se megyek. Ez már teljesen az életem része, elég jól élek így, utcán nem is nagyon veszem észre már nőket.
Röviden: nekem az segített, hogy próbálkoztam szép nőknél.

Szerintem folyamatosan változunk, formálódunk a környezetünk változásaira reflektálva. Én minden egyes kapcsolatomból tanultam, minden munkahelyemen tapasztalatokat szereztem. Utólag mindig elemeztem a saját reakciómat bizonyos helyzetekre és megtanultam türelmesebbnek lenni, illetve elengedni olyan dolgokat, amiken nem tudok változtatni. Régen napokig tudtam őrlődni még azon is, ha valaki csúnyán nézett rám, ma már úgy vagyok vele, ha valaki bunkó, az nem miattam van, saját magával van baja és azt vetíti ki rám. Ezzel nagyon sok lelki gyötrődéstől kímélem meg magam és sokkal jobb így.
Az egyik legnagyobb változást a párom hozta, aki megtanított arra, hogy értékeljem önmagam és igenis vegyem észre a saját értékeimet. Eddig egyetlen kapcsolatomban sem kaptam annyi pozitív megerősítést, mint tőle. Hat éve vagyunk együtt és a hat év alatt eljutottam oda, hogy négyszer annyit keresek, mert elhittem, hogy többre vagyok képes és ha hiszek magamban, akkor sokkal többre vihetem. Régebben el nem bírtam képzelni magamról, hogy bemegyek a főnököm irodájába és fizetésemelést kérek, sőt, még én sajnáltam a volt főnököm, mikor előadta, hogy nem megy jól a cégnek és nincs keret fizetésemelésre (érdekes módon közben épült az új háza és új autója is lett 😀 ) Egy szóval kifejezve, nem vagyok már beszari és nagyon sokat köszönhetek ennek, mert hihetetlen fejlődésen mentem keresztül ezzel. És természetesen ezt mind a páromnak köszönhetem, aki mindig hisz bennem és motivál.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!