Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jön zavarba egy fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jön zavarba egy fiatal srác?

Figyelt kérdés
Többször is tapasztaltam már, hogy fiatal, huszonpár éves emberrel beszélgetni próbálok az élet apró cseprő dolgairól, csak, mert nem vagyunk robotok, kellemesebben teljen a nap, és megbànom. Zavarba jönnek.Senkit nem akarok kellemetlen helyzetbe hozni, az nem én vagyok. Téma az időjárás, a felvételije, amit ő maga kotyogott el, hogy most lesz, az ebédje, amit epp elővesz a táskájából. Én idősebb vagyok náluk évekkel és foglalt, miért kell zavarba jönni a mindennapi csevegés közben?Nekik az volna a jobb, ha nem beszélnénk? Amúgy hasonló életszínvonalon élünk, nem vagyok magasabb státuszú, ezt azért írom, mert olyan helyzetben már én is jöttem zavarba.

2022. máj. 27. 10:06
1 2
 11/11 Senior Séf ***** válasza:
Hogy miért kéne zavarba jönni? Azért, mert fogalmuk sincs, hogy ilyen helyzetben hogyan viselkedjenek. Lépni nem mernek, mert félnek a pofára esésétől, de a lehetséges kóbor numerát se szeretnék elszalasztani.
2022. máj. 28. 18:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!