Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jön zavarba egy fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jön zavarba egy fiatal srác?

Figyelt kérdés
Többször is tapasztaltam már, hogy fiatal, huszonpár éves emberrel beszélgetni próbálok az élet apró cseprő dolgairól, csak, mert nem vagyunk robotok, kellemesebben teljen a nap, és megbànom. Zavarba jönnek.Senkit nem akarok kellemetlen helyzetbe hozni, az nem én vagyok. Téma az időjárás, a felvételije, amit ő maga kotyogott el, hogy most lesz, az ebédje, amit epp elővesz a táskájából. Én idősebb vagyok náluk évekkel és foglalt, miért kell zavarba jönni a mindennapi csevegés közben?Nekik az volna a jobb, ha nem beszélnénk? Amúgy hasonló életszínvonalon élünk, nem vagyok magasabb státuszú, ezt azért írom, mert olyan helyzetben már én is jöttem zavarba.

2022. máj. 27. 10:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Lehet rosszabb napja volt, nehezebb volt összeszedni a gondolatait.
2022. máj. 27. 10:08
 2/11 anonim ***** válasza:
Mert nem szoktak más nővel beszélgetni.
2022. máj. 27. 10:21
 3/11 anonim ***** válasza:
Gondolom nincs hozzászokva, hogy ismeretlen nőkkel cseverésszen. Vagy jól nézel ki. Vagy mindkettő.
2022. máj. 27. 10:38
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk ismeretlenek. Vagy szomszéd, vagy egy tanfolyamra járunk, vagy közös a munkahely.
2022. máj. 27. 11:07
 5/11 anonim ***** válasza:
A legtöbb pasi nem úgy gondolkodik mint a nők. Nekik, főleg, ha szinglik, minden nő potenciális jelölt. Azért vannak zavarban, mert tetszel nekik. Problem solved.
2022. máj. 27. 14:11
 6/11 anonim ***** válasza:

Szerintem eleve ilyen az emberek beállítottsága. Pontosabban aok emberé.

Én nemrég jártam Olaszországban, délen és ELKÉPESZTŐEN kedves volt MINDENKI. De szó szerint mindenki. Mindenki nyitott, mindenki beszélget mindenkivel. A helyiek is egymással és velünk is. Pedig én folyékonyan beszélek angolul, itt viszont nagyon kevesen beszélnek akár egy pár szót és mégis. Itt mindenki nyitott egymásra. Ég és föld ahhoz képest ami Magyarorszáhon van.

Egyszerűen nálunk ez már nem (annyira) szokás. Főleg ha Budapestre megyek (pécsi vagyok) az embereket még ridegebbnek találom, még személytelenebbnek. Pedig olaszba sem kisvárosban voltam.

2022. máj. 27. 14:50
 7/11 anonim ***** válasza:
A legtöbb pasi nem úgy gondolkodik mint a nők. Nekik, főleg, ha szinglik, minden nő potenciális jelölt. Azért vannak zavarban, mert tetszel nekik" Általánosított baromság. Vannak emberek akik feszültebbek idegenek, vagy kevésbé ismert emberek társaságában, ez egy fajta szociális hiány ami félre ment nekik az életükben.
2022. máj. 27. 15:58
 8/11 anonim ***** válasza:
Itt a kérdező elmondta, hogy olyan emberekkel beszélget, akiket ismer régebbről már. :)
2022. máj. 27. 19:44
 9/11 Senior Séf ***** válasza:
100%
Egy fiatal minden ismerkedési kísérletet szexuális töltettel tud csak elképzelni. Azt hiszik, akarsz tőlük valamit.
2022. máj. 28. 12:28
 10/11 A kérdező kommentje:
És azért miért kéne zavarba lenni?Amúgy nem akarok semmit, kicsit sem vonzanak. De mint emberek miért ne beszélgethetnénk?
2022. máj. 28. 18:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!