Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak (incelek) ezeket honnan szedik?

Most férfiak, vagy incelek?
Nálam a kettő üti egymást...

Ez az állítás teljességgel téves!
Amúgy onnan ered hogy a természetben megfigyelhető egy ilyen arány. Biológiai tény hogy pl a zöldborsó szárak 20%a adja a termés 80%át.

Az OkCupid 2009-es felmeresere hivatkozunk. Fent van a neten, keress ra. Ird be, hogy okcupid 80 below average es megtalalod az abrat.
37F incel

És az elmúlt 13 évben semmi nem változott?

Ahogy hallom, meg ennel is rosszabb lett.....
37F incel

Zseniális téma! Mindig nevetek, amikor emberek olyanokat oltanak, mint a "számok nem hazudnak", vagy a "tények makacs dolgok", esetleg "én csak annak hiszek, amit látok". Az OkCupid kutatási eredménye valóban tök érdekes, de valójában nem jelenti, amit az incelek állítanak róla.
A kutatásban mindössze annyi történt, hogy képeket mutogatnak embereknek, és megkérdezik tőlük, hogy vonzónak, átlagosnak, vagy nem vonzónak tartják az illetőt, és ez alapján a nők meglepően sok pasit húztak be átlag alattinak, és nagyjából az üzenetküldési hajlandóság is korrelált ezzel.
Amit ebből én kiolvasok:
A nők jobban lehúzzák azt, aki nem tetszik. Arányaiban a férfiak nagyjából ugyanannyit nőt találtak átlag felett vonzónak, mint a nők fordítva, csak éppen a férfiak sokkal többet húztak be átlagosnak. Ez mutathatja azt, hogy a férfiak racionálisabban értékelnek, míg a nők szélsőségesebben.
A nők külső alapján kevesebb férfivel akarnak megismerkedni, mint a férfiak fordítva. A férfiak szinte bármilyen nőnek szívesen küldenének üzenetet, míg a nők kb csak annak, aki tetszik nekik. Erre rá lehet fogni, hogy bezzeg a férfiak nem olyan felszínesek, de azt is, hogy a férfiaknak mindegy, csak pina legyen, nézőpont kérdése.
Amit én ebből nem olvasok ki:
Ebből nem derül ki, hogy a nőknek csak a felső 20% kell. Ha a feleségemnek mutatnak egy képet rólam - plána ha előnytelent -, az alapján lehet, hogy ő is ledobott volna akár az átlag alattiba. Ettől függetlenül azért hozzám jött, és rendszeresen és önként szexel velem. Ez a kutatás annyit mutat meg, hogy egy fénykép alapján milyen döntést hoznak a nemek.
Az sem derül ki, hogy a nők mi alapján választják ki azt a 20%-ot. Az incelek narratívája szerint tisztán genetika, szerintem meg nem. Lehet, hogy ha az igényességet is odatennénk a minta mellé, akkor sokat magyarázna azeredményen. Egy átlag nő sokkal igényesebb a külsejére, mint egy átlag férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!