A kozmetikusok a férfiak mellkasáról ugyan úgy gyantával szedik le a szőrt?
Figyelt kérdés
Vagy mi erre a megoldás ki csinál ilyet annyira homály van ebbe a témába számomra, kozmetikus foglalkozik egyáltalán ilyennel férfiaknál? Nagyjából mennyibe kerül és mennyi ideig tart? Teljesen komoly a kérdés tényleg tájékozatlan vagyok!2015. nov. 27. 10:25
1/6 anonim válasza:
Persze, ez is szőr, az is szőr.
Egy haverom egyszer elvesztett egy fogadást és szőrtelenítenie kellett a herezacsiját. Azt is gyantával csinálták.
Egyedül a szemöldöknél szoktak inkább csipeszt használni, mert ott ki kell válogatni, hogy melyik szőrszál marad és melyik megy.
2/6 A kérdező kommentje:
Aha értem! Na és akkor jelentkezek egy kozmetikusnál és megmondom, hogy mellkasomról szeretném leszedetni a szőrt ennyi? nincs ebből külön női férfi ?:P Illetve ez mennyi ideig tart ki? gondolom jobb mintha borotvával esne neki az ember.
2015. nov. 27. 15:12
3/6 anonim válasza:
Az hogy meddig tart egyéni, ha gyorsan nő a szőröd, mint nekem, akkor pár nap után kezd nőni újra, ha lassan nő a szőröd akkor hetekig is szőrtelen maradsz.
4/6 anonim válasza:
Én szoktam gyantáztatni,nekem 10 nap után kezd el kinőni. Bármelyik kozmetikus megcsinálja. Nekem 1000-1500 ft,de ez falusi ár.
5/6 anonim válasza:
Persze, annyi, hogy bejelentkezel. Árat lehet, hogy akkor tud pontosan mondani, ha látott már, mert én láttam már gorillát megszégyenítően szőrös férfit és olyat is, akinek csak a szegycsontján nőtt tenyérnyi felületen.
De bárhol máshol is leszedik (hát, váll, has, stb), ha kéred. Igen, fájni fog, de légy férfi és szorítsd össze a fogad :)
6/6 anonim válasza:
Egyébként ilyet bármelyik kozmetikus vállal. Alsónadrág által fedett részeket szokta néhány visszautasítani (fenék, nemiszerv, stb.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!