Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfiak akikre több nő nyomul, lépten nyomon tetszik valakinek akárhol van, azok miért cövekelnek le egy nő mellett?
Szoval vannak olyanok akik csak épphogy megjelennek valahol már ennyitől felkeltik a másik nem érdeklődését, egyből eldobják a bugyijukat nekik mások.
Mi az ami az ilyen férfiakat arra viszi rá, hogy esetekben egy átlag alatti nővel mégis összeáll hosszú évekre is hűen, elutasítva a többi esetekben nagyon szexi nőket is?
#8: Mondjuk, nem kéne ezt a témát is, mint minden mást ennyire szélsőségesen tolni.
Egy több éves kapcsolatban szinte nincs olyan ember, aki ne kívánna meg mást is. Teljesen természetes, hogy bizonyos ingerek hatnak ránk és kiváltanak valakit. Nagyon szép, amikor emberek 5 éves kapcsolat után is tolják a nagyvilágnak, hogy ők sosem néztek rá senki másra, csak éppen ez nem szokott igaz lenni.
#13:
Ez részben a saját tapasztalatom. Mikor olyan pasi nyomult rám, aki hozzám képest klasszisokkal jobb, mindig az volt a vége, hogy elkezdett bunkózni, és mikor mondtam, hogy következő ilyennél kivágom, mindig jött nyíltan vagy burkoltan a fenyegetés, hogy örüljek, amiért szóbaállt velem, és sose találok hasonlót.
Mikor ki is tettem, akkor persze kapartak volna vissza.
Egyikről tudom, hogy csalja a feleségét, aki egy tipikus kis szürke egér. De mindent eltűr neki.
Viszont több olyan part ismerek, akik okosak, szépek, összeillenek, és boldogok. Vagy épp mindketten átlagosak, esetleg csúnyácskák, de a szerelem ugyanakkora.
#15: Persze, mindkét nemnél vannak ilyenek. Nekem is volt olyan gyönyörű barátnőm, akinél kb. minden srác próbálkozott. A kapcsolatba belekényelmesedett és kb. mindent tőlem várt volna. Aztán közölte a vitánál, hogy ő lelép. Amikor mondtam, hogy menjen nyugodtan, de akkor nem szeretném többet látni, meglepődött, mert egy srác sem mondott neki még ilyet, a külseje miatt mindenki kapart nála.
De, ez szerintem más jellegű téma. Átlagos emberek is szerelmesek és boldogok együtt, de sokaknál tényleg csak a lehetőség hiánya miatt van ez meg. Pl. a környezetemben, amikor az egyik fél lefogyott vagy tett valami nagyot, amitől jobban nézett ki, mindig kidobta a másikat és elkezdte falni az embereket.
#16:
Akkor igazából az dönti el, hogy a férfi hogyan bánik a nővel. Ha nem csak veszekedés után jön a love bombing, meg egy átlagos hétköznap is figyelmes vele, és szinte olvassák egymás gondolatait, akkor a belső érték győzött a felszínesség felett.
Ha lekezelő a nővel, elnyomja, jeleneteket rendez, esetleg kimondottan bántalmazza, akár csak szóban is, és csak akkor kapar, mikor a nő megsértődik, akkor csak kihasználni akarja, hogy egy buta, felszínes nőt megfogott a jó külső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!