Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők,összejönnétek egy férfival aki alacsonyabb nálatok 3-5 cm-rel,viszont ezt leszámítva külsőre tetszik?
Figyelt kérdés
2022. máj. 10. 20:05
1/20 anonim válasza:
Ti srácok nem unjátok még ezeket a nyomorék kérdéseket a magasságotokról?
Vagy mit hisztek, hogy a magasságtól leszel kedves, vagy attól lesz kifizetve az albérleted?
5/20 anonim válasza:
162-164 cm-es férfi nem sok van, de egyébként nem.
6/20 anonim válasza:
Igen, ha jol nez ki es szimpatikus.
3-5 cm nem feltuno
8/20 anonim válasza:
Nem, főleg mert általában magassarkúban járok, úgy meg már lenne közöttünk 10 cm különbség, ami nagyon feltűnő és fura lenne. Engem zavarna, kb. olyan lenne, mintha a kisöcsém lenne. Az még oké, ha nem kimondottan magas, de legalább pár cm legyen az ő javára.
9/20 anonim válasza:
Nem. Az abszolút minimum az, hogy velem egymagas legyen. De az már tényleg kompromisszum, igazából minden, ami nem magasabb nálam legalább 5 centivel. A saját magasságomból nem engedek egy centivel sem tovább, mert túlkapatjátok magatokat.
10/20 anonim válasza:
Nekem alacsony 165-6 centis pasiként
kétszer is megadatott, hogy 174 cm magas Barátnőm volt.
(Természetesen bennem is fölmerült, hogy "kompromisszum" voltam nekik,
de megcáfoltam a lehetetlent.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!