Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők,összejönnétek egy férfival aki alacsonyabb nálatok 3-5 cm-rel,viszont ezt leszámítva külsőre tetszik?
Nekem, pont most hiúsult meg egy netes randim, mert alacsonyabb vagyok a nőnél. Ez van. A legtöbb nőnek, nem kell alacsony férfi.
Szerencse, hogy azért vannak alacsony nők is szépszámmal.
Igen. A barátom 165, én 169.
Oké, néha jó lenne, ha magasabb lenne - például ő felérné azt a polcot, amit én nem :D -, de személyiségre 100% az esetem, a szexben is passzolunk, akkor meg?
Magassarkút nem viselek, szóval az mindegy.
Nem.
Persze, lehet mondani, hogy bezzez egy velem egymagassal igen és hogy az az 1-2 centi nem is látszik, de valahol húzni kell egy határt, mert ez a csak még egy centi, csak még egy centi oda vezet, hogy a végén a hónam alját nyalhatja, mert addig ér.
Már értem miért van ennyi magányos ember. Ha esélyt sem adnak a nők náluk alacsonyabb pasinak.
180 vagyok. Simán odamegyek a 185+ -os nőkhöz, és érdekes, a legtöbb nem küld el, vagy nem e miatt. A férfiasság, nem a magasságon múlik, mint ahogy a nőiesség sem a hatalmas melleken.
Jah, ilyenkor nem érted ezeket a dolgokat, de ha nem a magassága, hanem a súlya lenne 85+, te vonyítanál a leghangosabban. Arról nem beszélve, hogy a fajtádnak 30 fölött nem nő egy nő.
Megy ez a férfiaknak is, ráadásul sokkal több dologban, csak épp azt hozzátok szóba, ami nektek nem kedvez.
Nem kellene álszentkedni, kicsim.
18.-ra.
ÁLLJ!
A magasság, az nem befolyásolható. A súly igen.
30 felett nem nő a nő...de, sok nő nagyon is az, még 60 évesen is!
De sajna a legtöbb hazai nőt kinyírja a rossz kaja, sport hiánya, csóróság, ideg, meló, pia, cigi, szülés, idióta kani, és ezek kombói.
Ez elég ritka: https://www.youtube.com/watch?v=SKAHzVT8jSE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!