Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondhatta ezt? Tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondhatta ezt? Tetszik neki?

Figyelt kérdés

Barátomhoz meghívtuk egy régi jó barátját, és annak feleségét sütögetésre, iszogatásra. Néhány éve találkoztunk velük utoljára, amikor még nem voltak házasok.

Amikor találkoztunk, akkor nem adott puszit a feleségnek, azzal a kijelentéssel, hogy "hát most puszilkodjak Peti feleségével?". Peti csak nevetett, hogy miért ne adhatna puszit, a felesége sem értette.

Nem is adott neki puszit, ezt én furcsának gondoltam, mert Peti pl. engem ugyanúgy megpuszilt, mint azelőtt ő is megpuszilta a feleségét, mikor még csak a barátnője volt.

Olyan fura helyzet, azóta is ezen gondolkozom, hogy mit számít, hogy a felesége, mi változott ezzel, hogy nem lehet puszit adni? Nem furcsa, csak nekem az? Nagyon csinos nő a feleség, pár éve is jól nézett ki, de most még szebb szerintem, látszik, hogy sokat sportol. Lehet, csak én gondolok bele többet, de nekem akkor is furcsa.

2022. máj. 16. 12:20
 1/9 anonim ***** válasza:
35%
sajnos igen, én is azt látom, hogy nem közömbös neki Peti felesége, különben simán adott volna neki örömmel baráti puszit
2022. máj. 16. 12:20
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem képes egy sima baráti puszira a párod lát ebbe többet bele meg a feleségbe. Szánalmas.
2022. máj. 16. 12:27
 3/9 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem csak poénkodni akart, én ezt nem gondolnám tovább.
2022. máj. 16. 12:30
 4/9 anonim ***** válasza:
Lehet kísértés neki a szép nő. Örülj neki, hogy lefeszíti, nem fordítva, megpuszilja, mögöleli, taperolja. Ilyen is van sajnos.
2022. máj. 16. 12:40
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem túlgondolod. Nem adott puszit és jó napot. Mit kell ebbe is bele látni valamit?
2022. máj. 16. 13:19
 6/9 A kérdező kommentje:
Örülök, hogyha csak én gondolom túl.
2022. máj. 16. 13:23
 7/9 anonim ***** válasza:
50%
Akkor nem.csinalt volna ekkora felhajtást egy puszi korul.
2022. máj. 16. 14:05
 8/9 anonim ***** válasza:

Vagy tényleg ezzel akarta elütni, mert tetszik neki.

De az is lehet hogy csak viccnek szánta csak nem ment át.

2022. máj. 16. 15:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg.
2022. máj. 16. 17:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!