Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hat rám így egy nő, mi ez?
Figyelt kérdés
Van feleségem. A munkahelyemen együtt dolgozom egy nővel, aki olyan módon hát rám, ahogy más nem még. Nem szexuális hatásra gondolok. Meg tud nyugtatni már a jelenléte, vagy ha beszél, mikor ideges vagyok, lenyugszom. Ha depis vagyok, fel tud lelkesíteni, ha terhek nyomják a vállamv, beszèl és lemennek a terhek. Nagyon megért engem. Mitől lehet ez? Mi ez az egész?2022. máj. 20. 08:53
1/8 anonim 

válasza:

Vannak emberek akik alapvetően bizalomgerjesztőek és olyan pozitív aurával bírnak, hogy nem tud az ember mellettük rosszkedvű lenni.
Viszont ha úgy érzed, hogy vonzalmad van iránta, akkor mérlegeld, hogy a házastársaddal szemben mi lenne a korrekt.
2/8 anonim 

válasza:

Vannak pozitív kisugárzású emberek, akik lelki energiával és harmóniával töltik fel a környezetüket. Általában ilyenek a spirituális vezetők is. Az, hogy nőről van szó, ez esetben teljesen mellékes körülmény.
3/8 A kérdező kommentje:
Honnan tudom, hogy vonzódom is hozzá, vagy csak szimpatikus?
2022. máj. 20. 09:19
4/8 anonim 

válasza:

Vagy döntöttel a feleséged mellett hogy tudatosan is vigyázol a kapcsolatotokra, vagy ugy dontesz hogy teretsz adsz kisértéseknek.
En nem örülnék egy bizonytalankodo férjnek az biztos.
5/8 anonim 

válasza:

#3: Azt írtad, nincs szexuális hatása rád. Ha ez igaz, az egy férfinél mindig azt jelenti, hogy nincs vonzalom sem. Egyszerűen csak összecseng a lelketek egymással, s ennek önmagában örülni kell. Az egyetlen gond az lehet, ha a feleséged féltékeny lesz rá. Sajnos a nők nagy része nem tűr meg egy másik nőt a férje körül. Hiába is magyarázkodnál, hogy nincs vonzalom, a nők többsége az ilyesmit nem tudja tolerálni.
6/8 anonim 

válasza:

A bajok ott kezdődnek, ha mindezeket a feleséged mellett nem érzed. Nekem a párom szokott ilyeneket mondani, hogy mellettem megnyugszik és csak akkor érzi jól magát, ha mellettem lehet. Nagyon rosszul érintene, ha ezt más nő mellett kezdené el érezni.
7/8 anonim 

válasza:

A férfiak az alsó részükkel éreznek.. ha ronda lenne a kollegina nem magyaráznál bele semmi extrát..
8/8 anonim 

válasza:

3, én ugyan nő vagyok, de gondolom megremeg a cerka ha úgy rendesen vonzódsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!