Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Engem átver ez a lány vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engem átver ez a lány vagy csak paranoiás vagyok?

Figyelt kérdés
Egy éve megismertem egy lányt, akivel azóta is sokat írok messengeren. Szerettem volna találkozni vele, de ez nem jött még össze, mert a lány nem szeretné. Képeket kapok róla, de nem tudom így mennyire lehet azokban meg bízni, googleben már párszor ellenőriztem a képet, amit küld de nem találtam meg neten egyik képet sem, amit kaptam. Hívásban is kommunikálunk néha, amikor neki jó de a videochatot kerüli. Egy év viszont nekem már nagyon hosszú így és szeretném megismerni őt személyesen de ha rátérek erre, akkor azonnal valami új kifogás jön vagy vitatkozni kezdünk és meg haragszik. Beszéltünk már meg találkozót de pár nappal előtte mindig közbejött valami. Nem tudom, hogy mennyire hihetek neki szerintetek átverés? Hogyan tudhatom meg, hogy csak szórakozik velem vagy komolyan akar kapcsolatot?

2022. máj. 19. 17:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A játéka vagy semmi más. Már elnézést.

Ha nem lenne semmi bibi a háttérben, miért ne lehetnél az ismerőse facen? Miért ne adhatná meg a telszámát? Egy év alatt már csak kialakult olyan szintű bizalom, hogy ne az legyen a gondja.

2022. máj. 20. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!