Paranoiás vagyok?
Két nappal ezelőtt este nem tudtam aludni mert úgy éreztem mintha vki figyelt volna és egyszerűen féltem becsülni a szemem.Feltem attól h ha becsukom és újra kinyitom akkor ott lesz valaki v valami.
Egy szornyu halaleset történt a családomban pár hónapja.
Emiatt nem szerettem volna egyedül aludni a saját szobámban.
Mostmár viszont ahogy elkezdődött az iskola,újra a saját szobamban alszok egyedül.
És hát mondom hogy úgy éreztem magam ebben a szobában mintha figyelne valaki, egyszerűen nem bírtam lecsukni a szemeimet.A családom azt mondja hogy pszichológushoz kell vinni engem.Mert lehet hogy a haláleset miatt van vagy vmi lelkiproblema miatt.En ezt nem akarom.Emiatt furán érzem magam, mint egy szornyszulott akit pszichológushoz kell vinni mert bolond....
Mi van velem? Paranoiás lennék?Kérlek ne nevessetek ki.
Mi a véleményetek?
nem vagyok az a hű de nagy szellem hívő, de volt már egy két furcsa dolog (most azokat nem írnám le)
lehet a halott lelke van veled, vagy tudat alatt reméled... nem őrültél meg, nem paranoriás vagy, nem azért mondják a pszichológust, hanem azért, hogy ezt segítsen feldolgozni
szerintem nem rossz ötlet éppen, egy lépést tegyél előre magad kedvéért
ne félj, nincs értelme, nem figyel senki, senki nem akar bántani, csak vegyél pár mély lélegzetet ilyenkor
esetleg szerezz be egy éjjeli fényt vagy valami, de hidd el nincs semmi probléma veled
Tegnap nagyon megijedtem mert láttam egy lábat így mozogni ahogy vki ott feküdt.
Abban a szobában amelyikben Apukám is aludt,mivel abban aludt,most én alszom ott még az anyukám.Apukam is mindig úgy feküdt ott mikor telefonozott.Eloszor azt hittem hogy anyukám az de aztán újra benéztem és már nem volt ott semmi.(a szobában sötét volt,csak egy kis fény szurodott be)
Nem tudom hogy csak faradt voltam,rosszul láttam, hallucinaltam, beképzeltem vagy nemtudom.Szerintetek?Kezdek elmebajos lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!