Nagyon paranoiás vagyok. Azt képzelem, hogy összeesküdnek ellenem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Azt képzelem, hogy a hátam mögött mindenfélét összebeszélnek rólam. Mindenki utál, ki vagyok közösítve, olyan dolgokat hisznek rólam, amik nem igazak, vagy óriási túlzások... Bűnösnek, bűnözőnek érzem magam... Mit tehetnék ez ellen?#betegség #utálat #élet #képzelet #kiközösítés #elme #képzelgés #téveszme #összeesküvés #társasági élet
2018. jan. 22. 18:31
2/3 anonim válasza:
Az már egy jó dolog, hogy látod, hogy ezek a dolgok csak a te fejedben léteznek. Van, aki meg van győződve róla, hogy az összeesküvés-elméletei színigazak. Te legalább ennyivel előrébb vagy.
Keress fel egy pszichiátert, orvosolni fogja a gondod.
3/3 rencsi111 válasza:
sziasztok.....én átérzem a problémádat....nekem hat évvel ezelőtti gondolataim, tetteim jutnak eszembe, pl h egy baratnőmet kibeszéltem, vagy ártottam neki olyan módon, hogy hitegettem, hogy tudok segiteni a problémájában, de nem tudtam, viszont elfogadtam tőle ajandekot is...és most ez ujra visszatert az elmémbe és ő már letiltott engem facebookon...jo mondjuk azzal, hogy hitegettem, megakadalyoztam, hogy marhasagot csinaljon, pl atvett hamis órát és tovabb akarta adni, mert őt is becsaptak...viszont en hitegettem, h majd kerül rá vevő vagy megoldas...tudtam, h bajba kerülne és én gyűlölöm a bűnözést...na és elkezdett motoszkalni a fejembe, h mi van ha összeesküdnek es ha bemegy valahova és azt mondja , hogy en ezt meg azt csinaltam meg nézem az eltünt emberekről való közvetiteseket, probalok magamba megoldani helyzeteket, ismeretlen emberekét is, h nehogy ramfogjanak barkit is...mar 6 éve nem beszeltem vele...most 10 hónapja tanuskodtam a javara egy ugyben,de mi van ha a birosag meghamisitja a vallomasom és ellene forditja és engem hoznak ki rossznak...kérlek segitsen valaki mert tudom valahol, hogy gáz van, de ugyanakkor mar nem érzékelem hol a gond...allandoan kúszik be az agyamba minden...gyűlölöm mar...alapbol szorongtam gyerekkoromtol kezdve...erdekes, ha pl valamilyen betegsegem van, akkor a paranoia nincs eszembe...tudom, h 6 év utan mar jelentkezik mindenki ha baja van vele....összefüggestelenül irok, pedig magas a kvalifikacios szintem....kerlek segitsetek...ne gunyoljatok ki...nem tudom eldönteni már mi van velem....kérlek segitsetek...köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!