Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogos,hogy lezártam vele? Hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos,hogy lezártam vele? Hol keresett,hol nem. Nekem estek ezért.

Figyelt kérdés

A barátnőm párjának barátitársaságának tagja. Ismerem a társaságot sokat ülünk össze, megyünk bulizni.

Az egyik sráccal a társaságból elkezdtünk beszélgetni, találkozgatni.

Majd randizgatni, alakultak a dolgok szépen.

Együtt aludtunk fél tucatszor a 3. alkalommal lefeküdtünk.

Kb 3,5-4 hónap eredménye.

Majd egyre kevesebbet keresett amivel még nem is lett volna gondom, többször telefonáltunk ott megbeszéltünk mindent.

Majd szinte semmi, eltelt párnap nem beszéltünk. Majd újra keresett, majd ismét nem volt,hogy egy hétig semmi.

Ez újabb 2 hónap.

Nekem az azért már sok,hogy egy hétig ne beszéljünk, semmilyen formában.

Ha kerestem tömören válaszolt nem érdeklődött.

Mikor újra keresett, mintha tegnap beszéltünk volna.

Megelégeltem, elmondtam neki,hogy nekem ez,hogy egy hétig beszélünk majd egy hétig semmi, ha érdeklődöm egy-két szavas választ ad nem oke.

Így lezárnám.

Nem szeretnék kellemetlenséget a társaságban stb.

Ő ezt mindenkinek elmondta. Úgy ahogy történt és a barátnőmön és mèg egy lányon kívül kb mindenki nekem esett, hogy én milyen könnyen elengedtem Őt, nem számított nekem, túltettem magam az elmúlt hónapokon.

Nyílván nekem se ment ez érzelmek nélkül de nem gondolom,hogy ha majd fél év alatt nem hogy nem közelebb kerülünk egymáshoz, ha nem távolabb nekem várnom kellene rá, megküzdeni érte.

2022. máj. 18. 20:39
 1/4 anonim ***** válasza:
97%

Ez az egész írás olyan se füle se farka. Annyit bogoztam ki belőle hogy ez egy nagy semmi volt és azért aggódik a lány hogy mit szól hozzá a baráti társaság hogy kidobott egy idiótát.

Értem én hogy meg kell tölteni az oldalt kérdésekkel de egyre gyalázatosabban ostobákat és hihetetleneket írtok.

2022. máj. 18. 20:44
 2/4 anonim ***** válasza:
95%
Fuss neki még egyszer....
2022. máj. 18. 21:06
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Egy "kicsit" zavaros a story, de ki lehet hámozni mit akarsz. A pasit nem te engedetted el, hanem a fickó téged. Nem akar tőled semmi különöset csak néha megbúbolni.
2022. máj. 18. 22:20
 4/4 anonim ***** válasza:
0%

Én is szoktam ilyen lenni lányokkal, fenntartom az érdeklődésüket abba a reménybe hogy ebből lehet komolyabb is de csak szexre használom őket.

Néha rájuk írok mi a helyzet velük közbe magyarázom mennyire elfoglalt vagyok hogy hetekig nem tudok velük találkozni, aztán van hogy 2 dugás közt eltelik 1 hónap mert közbe másikkal csinálom.

Van olyan csaj akivel ezt évekig is lehet játszani amúgy :D

De tényleg, van olyan akivel több kevesebb kihagyással 3 éve csinálom ezt.

De ha valakinek annyi esze van, hogy ez nem tűnik fel neki az mire jó a szexen kívül? 20/F

2022. máj. 19. 03:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!