Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy tanarnak ilyenkor milyen? L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy tanarnak ilyenkor milyen? L

Figyelt kérdés

Ferfi tanarrol van szo pontositva. Ha gimivel vegez egy diak akivel tetszettek egymasnak kulsore, de nem volt semmi,mert mondjuk felesege van, akkor milyen erzes, hogy tobbet valoszinu nem fogja latni a diakot? Jo vagy inkabb rossz?

(Nyilvan egyik fel.sem szerelmes a masikba, tudom, de azert megis evekig heti tobbszor lattak egymast)

2022. máj. 18. 17:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt egy ilyen tanarom akivel a par ev alatt, mig tanitott, szimpatizaltunk egymassal. Oszinten szolva tetszettunk egymasnak, pedig nagyon idos volt.

Aztan ballagasom utan valamivel ram irt, hogy nagyon sajnalja hogy elballagtam es nem latjuk egymast tobbe. Beszelgettunk még errol-arrol, de ennyi.. ;)

2022. máj. 18. 20:00
 12/15 anonim ***** válasza:

10-es, biztos vagyok benne, h. nem fejvadászkodott, nem ez moltiválta.

nem tudom, h. mi, de nem ez.

és sokat beszélgettünk privát dolgokról.

2022. máj. 18. 20:23
 13/15 anonim ***** válasza:

Semleges érzés. Az egyik évfolyam megy, s persze valahol sajnálod hogy már nem tanítod őket, illetve akiket megkedveltél, de a következő évfolyam meg jön. Nem egy diákod van és nem csak 1-2-őt kedvelhetsz egyszerre. Majd látod (talán) az utcán ha összefutsz vele, vagy az 5 éves találkozón.

Ha majd tapasztaltabb leszel és lesz pár munkahelyed az életben akkor érteni fogod. Az ember életében emberek jönnek-mennek, akik fontosak azok megmaradnak, barátként vagy életed társaként.

2022. máj. 18. 20:41
 14/15 anonim ***** válasza:

kérdező, ha akarna vmit, lépne.

nekem pl. azt mondta, szeretné tartani velem a kontaktot, megadta a mobilszámát és a privát mailcímét.

ha tényleg érdekled, lép.

2022. máj. 18. 22:00
 15/15 anonim ***** válasza:
En is otthagytam egy melohelyet. Beleéltem magam egy kedves tok mas reszlegen levo lanyba. Neztuk egymast neha de tudta hogy van baratnom. En meg rola semmit sem tudtam meg. Nehez is lett volna leszolitani igy...
2022. máj. 19. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!