Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig a gengszterizmusra hajlamos csávóknak van fullos barátnőjük és nem pl mérnök hallgatónak vagy töri tanárnak?
A "fancy"-re nincs magyar szó? Annyira gáz. Akkor írd az egész mondatot angolul, de ha már magyar vagy és egy magyar fórumon írsz, akkor használd az anyanyelved. Semmivel sem leszel lazább vagy trendibb.
A kérdésedre a válasz: vannak nők akiknek bejön az agresszív stílus, mivel bennük is van egy adag. Nekem gyönyörű a feleségem 40 évesen is, amikor megismertem 21 volt. Én nem voltam gengszter, mégis velem jött össze.
A hiba a te készülékedben van. Mondok valamit, ami örök érvényű!
A jó élet, a barátnő, a boldogság csak mellékterméke egy tudatos, szervezett, kiegyensúlyozott ember mindennapjainak. Nem a jó életet, a barátnőt és a boldogságot... jaaaa és a pénzt kell hajtani, hanem előbb önmagadat kell rendbe hozni, amibe beletartozik az is, helyrerakod a világképed, és helyére rakod magad a világban. Tudom, ezt most hiába mondtam el - valójában ez a titok -, ehhez szellemi és érzelmi érettség kell.
Addig meg marad az irigykedés, az "én jó vagyok de a világ nem ért meg engem" felfogás.
Üdv!
Épp azt akartam írni, mint az 5ös. A bulibáró gengszternek/ bőrnyakú "vállakozónak" bőven elég az 1000 köbcentis csöcs, 5 centis műszempilla, szolibarna bőr, feltöltött száj, heti 3-4 kondival karban tartott test, póthaj és valami tapadós ruha és pont. Ezt rövidebben úgy is mondhatnám, hogy csak külső elvárások vannak, DE EZT HAJLANDÓAK IS MEGFIZETNI. A nagy betű nem véletlen, mert egy átlagtól valamivel jobb srác is fel tudná szedni ezeket a csajokat, viszont az eltartásukat már nem vállalná be.
Ebből jön, hogy egy átlagos kinézetű, de butuska csaj a dudák kivételével a fenti külsőségeket pár százezerből is bőven meg tudja valósítani, utána már nem kell többet dolgoznia, ha kellően teper egy eltartós apucinál...
Ezzel szemben egy átlagos értelmiségi srác nem akar/tud 100%-ban eltartani egy "igényesebb" csajt, valamint a külsőn kívül egyéb, belső szempontok is előkerülnek.
Mindezek eredőjeként, ezek a "mindent a külsőre feltevő" csajok a normális, pénzes hapsikhoz általában túl prolik, a nem pénzes, proli srácok pedig nem tudják nekik megadni az elvárt anyagi színvonalat. Így maradnak a pénzes, de proli figurák, akik kis hazánkban általában nem mások, mint az alvilági figurák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!