Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem sima bolti eladói végzettséggel mérnök srácot találni magam mellé (:?
Mérnök alatt gondolom gazdagot értesz.
Rosszul kombinálsz ha azt hiszed a pénz csak ott van...
23/F
Elárulnád, hogy miért pont mérnököt? Mégis hogyan képzeled az ismerkedést? Megismersz egy helyes kedves srácot és ha mégsem mérnök lezárod az ismerkedést?
Ez aztán a komoly társkeresés. Esélyed van rá, de bizony elég nehéz lesz.
ma 19:10
B.aszod Béla, de megmondtad a tuti frankót. Lovam az tényleg nincs, csak lófarkam, egyébként se szójá be, mert már Svájcinégerre ittam magam oszt hozzádvágom a ruszki pezsgőt üvegestől!
Sosem érdekelt, mit dolgozik a csaj. Nem ez alapján ítélem meg a nőket. De egy kérdés a leányzóhoz: ugyan miért annyira fontos neked, hogy mérnök pasid legyen??
Ja és bizony elárulom, hogy egy munkájához értő jó szakmunkás vállalkozást elindítva jobban fog keresni.
Ja de neked azonnal kell a mérnök pénze....
Ha úgy vesszük, az asszonynak sikerült.
Hiába pontoztátok le, egy átlagos, és kellőképpen aljas, szakmunkás többet keres, kevesebb munkával, stressz, felelősség, és állandó tanulás nélkül..
A szomszédom kőműves, szemmel láthatóan sokkal többet költ, mint amennyit én keresek. Pedig a havi 400-800 sem olyan kevés.
Már sokszor inkább kőműves lennék.
Elárulom, van! Mivel én is mérnöknek készülök és a spar boltban lévő lányról fantáziálgatok, milyen is lenne majd feleségnek. De alapjáraton is valami egyszerű szakmást lányt szeretek kifogni, nem akarom hogy a páromnak is stresszes melót kelljen végezni.
Csak leírtam , nyugi nem írok privátot és nem is kérek! :)
Persze. Én 1 év múlva végzek gépészmérnökin , de egy lánynál sosem nézem , és sosem néztem,hogy mit dolgozik stb. Amúgy miért pont mérnök?? :D
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!