Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van esélyem sima bolti eladói...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem sima bolti eladói végzettséggel mérnök srácot találni magam mellé (:?

Figyelt kérdés
21/L
2015. dec. 31. 19:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
ha más elvárásod nincs, akkor van esélyed. De nem lesz egy herceg fehér lovon.
2015. dec. 31. 19:10
 2/11 anonim ***** válasza:
47%

Mérnök alatt gondolom gazdagot értesz.

Rosszul kombinálsz ha azt hiszed a pénz csak ott van...

23/F

2015. dec. 31. 19:14
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Elárulnád, hogy miért pont mérnököt? Mégis hogyan képzeled az ismerkedést? Megismersz egy helyes kedves srácot és ha mégsem mérnök lezárod az ismerkedést?

Ez aztán a komoly társkeresés. Esélyed van rá, de bizony elég nehéz lesz.

4/11 anonim ***** válasza:
48%

ma 19:10

B.aszod Béla, de megmondtad a tuti frankót. Lovam az tényleg nincs, csak lófarkam, egyébként se szójá be, mert már Svájcinégerre ittam magam oszt hozzádvágom a ruszki pezsgőt üvegestől!

Sosem érdekelt, mit dolgozik a csaj. Nem ez alapján ítélem meg a nőket. De egy kérdés a leányzóhoz: ugyan miért annyira fontos neked, hogy mérnök pasid legyen??

5/11 anonim ***** válasza:
5%

Ja és bizony elárulom, hogy egy munkájához értő jó szakmunkás vállalkozást elindítva jobban fog keresni.

Ja de neked azonnal kell a mérnök pénze....

2015. dec. 31. 19:16
 6/11 anonim ***** válasza:
40%
ribbbancc - ez négerül volt..
2015. dec. 31. 19:41
 7/11 anonim ***** válasza:
70%

Ha úgy vesszük, az asszonynak sikerült.

Hiába pontoztátok le, egy átlagos, és kellőképpen aljas, szakmunkás többet keres, kevesebb munkával, stressz, felelősség, és állandó tanulás nélkül..

A szomszédom kőműves, szemmel láthatóan sokkal többet költ, mint amennyit én keresek. Pedig a havi 400-800 sem olyan kevés.

Már sokszor inkább kőműves lennék.

2015. dec. 31. 19:51
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Elárulom, van! Mivel én is mérnöknek készülök és a spar boltban lévő lányról fantáziálgatok, milyen is lenne majd feleségnek. De alapjáraton is valami egyszerű szakmást lányt szeretek kifogni, nem akarom hogy a páromnak is stresszes melót kelljen végezni.

Csak leírtam , nyugi nem írok privátot és nem is kérek! :)

2015. dec. 31. 20:00
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Persze. Én 1 év múlva végzek gépészmérnökin , de egy lánynál sosem nézem , és sosem néztem,hogy mit dolgozik stb. Amúgy miért pont mérnök?? :D

22f

2015. dec. 31. 20:39
 10/11 anonim ***** válasza:
92%
Érdekes, hogy a nagy egyenjogúságban még mindig a nők pénzéhesek. A férfiak meg még mindig szívesen eltartják őket. Ilyenkor hol vannak a feminácik?
2015. dec. 31. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!