Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha megválaszthatnátok a párotok foglalkozását mi lenne? Orvos, Mérnök, Bölcsész, Szakmunkás?
Olymindegy! Ha választhatnék, azt választanám, hogy szeresse a munkáját, legyen mellette elég szabadideje és keressen vele jó sokat! :)
Mellesleg magamnak is hasonló munkát kívánnék.
Lényeg, hogy értelmes legyen. Egyébként ilyen lenne a sorrend a felsoroltak közül:
1. orvos
2. mérnök
3. szakmunkás
4. bölcsész
19/F
Szeresse és szakítson időt a családjára, az a lényeg :)
Legyen nyitott a világra érdeklődő, ilyen pedig mindenki lehet foglalkozástól függetlenül.
Ezek elég vicces példák, amiket felsoroltál, tekintve hogy egyik sem foglalkozás. De még csak végzettség sem.
Ha választhatnék, akkor egyébként karmester lenne vagy valamilyen kutató, előremutató kutatási területtel. Esetleg matematikus.
A párom egyébként most raktáros :D
Ő talált meg engem. Én csak belezúgtam :)
Nem foglalkozás alapján választunk társat. Jobb esetben. Mindenesetre erősen gondolkozunk a továbbtanuláson, szóval ki tudja, mi lesz a vége :)
1. Mérnök 2. Orvos 3. Bölcsész
Szakmunkással nem járnék, mert zavarna, hogy nálam kevésbé iskolázott. Az orvost tettem a második helyre, mivel én is annak készülök, és a konkurencia nem jó egy (leendő) családban :)
De amúgy tényleg nem a foglalkozás számít.
1. Bölcsész 2. Mérnök 3. Orvos 4. Szakmunkás lenne a tetszési sorrend.
Gépészmérnök a férjem egyébként. Nekem bölcsész végzettségem van és mellé olyan irányú felsőfokú szakmai végzettségem, amiben a diplomámat is hasznosítani tudom. Azért a bölcsész lett volna a preferenciám, mert bár imádom a férjemet és vannak közös hobbijaink, érdeklődési köreink az, ami engem a legjobban foglalkoztat őt pl. egyáltalán nem - nyelvészet, irodalom, kultúra. Ő inkább a szakmájával kapcsolatos dolgok iránt érdeklődik, pl. technológia, találmányok, tudomány, fejlemények. Igaz, így jól kiegészítjük egymást. De ha csak ez alapján kellene választanom, akkor a bölcsészt mondanám továbbra is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!