Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy pasi aki tetszik. De...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy pasi aki tetszik. De nem tudom a nevét. De a foglalkozását azt tudom és azt is hogy hol dolgozik. Hogy tudhatnám meg a nevét?

Figyelt kérdés
Azon kívül hogy tőle kérdezem meg a nevét még hogyan tudhatnám meg?Tudom hogy nincs rá nagy esély de hátha van valakinek ötlete!
2009. febr. 20. 20:56
 1/6 anonim ***** válasza:
miért a neve a lényeg?? miért nem szolitod le?
2009. febr. 20. 21:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom én még olyat h egy nő leszólit egy pasit és az lekoppitja én még nem hallottam... probáld meg sokat nem veszithetsz
2009. febr. 20. 21:09
 3/6 A kérdező kommentje:
Azért mert érdekel hogy hogy hívják.Az hogy leszólitsam nem megoldható.De gondoltam iwiwen írok neki....
2009. febr. 20. 21:10
 4/6 A kérdező kommentje:
lehet hogy az lesz!!!
2009. febr. 20. 21:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

én tuti megoldanám valahogy...

nevét max így lehet h felhivod munkahelyét, és rákérdzel ki néz ki így, de akkor hülyének néznek, elmondják neki, és ha irsz neki iwiwen rájön ki az az idióta csajszi..

én ha találkozok vele, rámosolyognék, és páradik alkalommal valamit tui mondanék,akármit, nem azt h szia tetszel, hanem vmi semleges szöveget, aminek nyomán később köszönhet vagy beszélgethettek s akér

2009. febr. 20. 21:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyetertek veled h az h a leszolitas nm megoldas.Es szerintem is fontos h tudd legalabb a nevet.Hat talan erdeklodjel hatha valameik baratnod v a baratnodnek egyik ismerose ismeri es akkor kerd meg h jarjon utana.En is voltam ijen hejzetben es az egyik baratnom testveretol tudtam meg a valsztes ha nm jon be akkor marad az iwiv
2009. febr. 21. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!