Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy tanarnak ilyenkor milyen? L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy tanarnak ilyenkor milyen? L

Figyelt kérdés

Ferfi tanarrol van szo pontositva. Ha gimivel vegez egy diak akivel tetszettek egymasnak kulsore, de nem volt semmi,mert mondjuk felesege van, akkor milyen erzes, hogy tobbet valoszinu nem fogja latni a diakot? Jo vagy inkabb rossz?

(Nyilvan egyik fel.sem szerelmes a masikba, tudom, de azert megis evekig heti tobbszor lattak egymast)

2022. máj. 18. 17:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
82%

Nagyjából semmilyen? Nem volt köztetek semmi.

Nekem is sok mindenki tetszik, pl ha lesétál mellettem egy nagyon szép lány, akkor ott tetszik, hogy nem látom többet? Kit érdekel.

2022. máj. 18. 17:30
 2/15 A kérdező kommentje:

Nem erted a lenyeget szerintem.

Ha "lesetal" elotted egy nagyon szep lany az utcan akkor o full idegen, miert hianyozna?

2022. máj. 18. 17:31
 3/15 anonim ***** válasza:
82%

Azért mert nagyjából ugyan annyi érzelmi kötődést látok a két szituációban.

Vagy szerinted az már sokkal több, hogy tudjátok egymás nevét? Ő tanítani járt, te meg tanulni. Kb nem is ismered. :D

2022. máj. 18. 17:35
 4/15 A kérdező kommentje:
Erdekes tanaraid lehettek, ha annyi kotodes volt kozetetek, mint 2 idegennek az utcan😅😅
2022. máj. 18. 17:37
 5/15 anonim ***** válasza:
71%

Tanar szoval egesz eleteben jonnek-mennek a fiatal lanyok

Es altalaban fel fel próbálják oket, feleseg csalad ellenere is ha van köztük kolcsonos tetszes, nagyon surun előfordul meg akkor is ha a tanar meg csak nem is kiemelkedoen nez ki jol. Egy tucat esetet hallottam es tapasztaltam is, volt aki volt diakot vett el erettsegi utan es azota 2-3 gyerekük van de volt aki csak siman osszefekudt diakokkal ferfiak nok egyarant bar gondolhatod h egy ferfinak nagyobb a kisertes kozepkorban egy fiatalra mint es kozep nőnek egy fiatal sracra. Szoval kerdesre válaszol kovetkezo tanevig lehet gondol gondol ra h jo lett volna meg kar h nem jott osszes, de uj ev es mar is van uj kedvence, nem esnek emiatt agynak.

2022. máj. 18. 17:41
 6/15 anonim ***** válasza:
64%
Na, akkor írd már le mit tudsz az életéről. Mennyire ismered, ha ennyire oda vagy érte. :)
2022. máj. 18. 17:52
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Oké. Nem teljesen ez a szitu, és már tanár sem vagyok (nem a csajok miatt kellett abbahagynom, egész egyszerűen az nem az én idegzetemnek való, de egyébként azóta is iskolában dolgozok), és feleségem sincs, de esett már meg velem hasonló. Tudom, nem szép dolog, meg minden... de a szimpátiának, és az érzelmeknek nem lehet azt mondani, hogy "szűnjetek meg", legfeljebb el lehet folytani őket.

Még viszonylag pályakezdő voltam, amikor egy végzős lánnyal nagyon jól elbeszélgettünk. Leginkább az oktatási rendszernek, és konkrétan az adott iskolának a hibáiról. (Anno én is oda jártam gimibe.) Sajnos már év vége felé ismertem csak meg, így nem sokáig tartott a beszélgetésünk. Elbúcsúzott, megköszönte, hogy jó volt beszélgetni valakivel, aki hasonlóan látja a dolgokat, és sajnálja, hogy valószínűleg többé nem látjuk egymást. Igazából én is hülye voltam, mert elkérhettem volna az elérhetőségét, de.. ez már a múlt, és az is feltételes módban. Nem volt jó érzés, de túléltem.

Pár évvel később sikerült egy egész különleges barátságot kialakítanom egy lánnyal. Semmi szex nem volt (bár nem tagadom, volt, hogy fantáziáltam róla), és inkább volt amolyan "mester és tanítványa" kapcsolat, mintsem rendes barátság. (Megjegyezném, utóbbinak jobban örültem volna.) Jóleső érzés volt, hogy mennyire megbízott bennem, és hogy sokszor segíthettem neki. Ő pedig elképesztő mértékű motivációt adott nekem, amire akkoriban nagyon nagy szükségem is volt. Nagyon sokat köszönhetek én is neki, és bíztam benne, hogy nem ér véget a "kapcsolatunk", miután elballag. Meg is egyeztünk, hogy tartjuk a kapcsolatot, elvégre ő sem megy a világ végére, ugyanazon városban jelentkezett egyetemre, szóval minden adott volt. De mihelyett végzett az érettségivel, megszakította a kapcsolatot velem. Online nem ír, ha az utcán találkozok vele, akkor meg úgy tesz, mintha észre sem venne. A legrosszabb az, hogy még csak meg sem mondja, hogy mi a baja velem.

2022. máj. 18. 18:05
 8/15 nemaRendőrség ***** válasza:
93%

Egyetemi tanár vagyok.

Mikor diák voltam én is kötődtem a tanáraimhoz, mert nekem volt egy évben kb 5-10, azokat is újraláttam utána következő években más tárgyakon.

Mióta tanár vagyok, máshogy látom.

Nem maradnak meg őszintén szólva az emberek.

1-2 aktívabbnak évek után is visszaköszönök, de alapvetően nem foglalkoztatnak.

Akár fiú, akár lány, akár meg akartam volna húzni akár nem.

Gyűrű előtt voltak olyanok is akik bepróbálkoznak vizsga előtt. Voltak akik vizsga után.

De már a nevüket nem tudom.

Hál Isten gyűrű óta már nem jönnek ilyenekkel.

A diák sokkal több mindent lát bele a dolgokba mint a tanár, mert míg neked életed során lesz kb 50 tanárod, addig nekem minden évben jön 100-300 új

2022. máj. 18. 18:18
 9/15 anonim ***** válasza:

8-as, tanárként mit gondolsz arról, ha egy egyetemi oktató a magán e-mail címét megadja a hallgatónőnek, ill. magán facebookon csetel vele, miután az már végzett?

ebben az esetben sincs valódi érdeklődés a tanár részéről?

plusz, ha kíváncsi rá, h. a nőnek van-e épp valakije. tehát érdeklődik a magánélete felől, kideríti, h. szingli vagy sem.

2022. máj. 18. 19:25
 10/15 nemaRendőrség ***** válasza:

@9

Persze ilyen is van, de általában többet látnak bele a diákok.

Nekem is van olyan kollégám akiről tudják a diákok, hogyha ügyesen furulyáznak átmennek. Szokott is menőzni vele, hogy melyiket húzta meg éppen.

Van olyan is aki olyan mint te is írtad.

Miután végeztek összejönnek.

Mert miért ne, két felnőtt ember.

De egyébként az is lehet, hogy csak fejvadászkodik.

Azért minket is keresnek meg cégek, hogy tudunk-e egy két jobb már végzett hallgatót.

A nagyon butákat és a kiemelkedően jókat vezetem én is. Nem emlékszem rájuk egy idő után, de fel vannak írva, hogy akkor éppen mit gondoltam róluk, és hogyan lehet elérni őket.

2022. máj. 18. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!