Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan tetszek az egyik egyetemi tanárnak?
Én nem is figyeltem igazán őt csak a barátnőim mondták, hogy vagy tetszek neki, vagy nagyon szimpatikus lehetek neki.
Ezt a kovetkezokbol állapították meg:Két óra után egyedül az én nevem tudta. Mindig engem szólít fel és kéri ki a véleményem. Nagyon sokszor engem néz. A fuzetembe is belefirkalt, hogy rosszul írtam le. Amikor nevet óra rám néz. Meg még van egy pár dolog..
Mostmar én is elkezdtem őt figyelni, és lehet tényleg van abban valami, amit a barátnőim mondtak.
Szerintetek?
En 23L ő olyan 30 körüli F.
Fiam osztályába is 3 gyerek nevét tudja összesen a magyar tanárnő, így állandóan őket szólítja fel.
Egyébként majd az idő megadja a választ.
A Corvinuson is van egy ilyen hapsi, ő is mindenkivel flörtöl.
Te melyik egyetemre jársz?
Köszönöm a válaszokat!
Egyébként én nem írtam, de én semmit nem akarok a tanártól. Bár mondjuk mar kezd zavarba hozni a dolog.
A tanári szakmában gyorsan cserélődnek a fiatal tanítvány lánykák...
Egy vagy a sorban sokak után. És nem is az utolsó, lesz még utánad sok.
Annyira birom, hogy a kiíró lány nem mondta egy szóval sem, hogy ő azt gondolná ő az egyetlen és egyedüli szerelme. Szerintem elég tárgyilagosan fogalmazott. Miért kell egyből letörni a szarvát, ilyen dolgokkal, hogy nem te vagy az első, nem az egyetlen, nem az utolsó. (Ő ezt nem is mondta.) És még meg kell fűszerezni ilyen ragokkal, hogy (kák meg kék...)
Már elnézést, de ez hasonló, mintha azt mondanátok neki, hogy: Nehogy azt hidd ám, hogy különleges vagy!
Te is ugyan olyan unalmas csitri vagy neki..
Te is csak egy vagy...
Igen,valószínűleg ő, és minden tanár, csak ezért választotta ezt a pályát és tanult az egyetemen, hogy tárgyként kezelhessen pár egyetemista csajt...
Mert ugye a tanár nem ember és nem férfi, aki lehet szerelmes.
Persze nyilván lehet az ellenkezője is... Deegyikre sem utal semmi jel a szövegből..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!