Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan tetszek az egyik egyetemi tanárnak?
Én nem is figyeltem igazán őt csak a barátnőim mondták, hogy vagy tetszek neki, vagy nagyon szimpatikus lehetek neki.
Ezt a kovetkezokbol állapították meg:Két óra után egyedül az én nevem tudta. Mindig engem szólít fel és kéri ki a véleményem. Nagyon sokszor engem néz. A fuzetembe is belefirkalt, hogy rosszul írtam le. Amikor nevet óra rám néz. Meg még van egy pár dolog..
Mostmar én is elkezdtem őt figyelni, és lehet tényleg van abban valami, amit a barátnőim mondtak.
Szerintetek?
En 23L ő olyan 30 körüli F.
Elképzelhető, hogy tetszel neki. Ha független, bármi lehet ebből a dologból, de ha nem az, akkor te ne fogadd el, ha netán kezdeményezne.
Viszont ha egyetemre jársz, akkor kicsit jobban kellene tudnod a helyesírást, lehet, nem nézted meg újból az elküldött szöveget. Sok vessző hiányzik, de ami nekem a legszembetűnőbb, az, hogy tetszek-et írsz tetszem helyett. Ugyanis a tetszik ikes ige (ő tetszik), mint az eszik, iszik, alszik stb., amelyek 1-es szám 1. személyben -m ragot kapnak. Tehát tetszem a tanárnak, és iszom, eszem stb. Bocs.
Nem őt degradáltam le azzal, hogy nem az első és nem is az utolsó a sorban, és hogy sűrűn cserélődnek a tanítvány lánykák. Ilyen az iskola.
Azért írtam, mert ez van. Tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!