Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok olyan magyar pár lehet,amit kizárólag a közös hitel tart össze?
Figyelt kérdés
A mostani lakásárak,felújítási költségek az egekben vannak.
Szerintetek sok olyan párkapcsolat lehet Magyarországon,amit a közös hitel tart össze?
2022. máj. 18. 16:09
1/8 anonim 

válasza:

Így nyíltan valószínűleg nem mondják ki, de igen, valószínűleg sok ilyen van.
2/8 anonim 

válasza:

Hitel, gyerek, közös ingatlan. Külön-külön meg életképtelenek lennének. Szerintem nők inkább ki vannak ennek szolgáltatva. Legalábbis régebben biztos így volt.
3/8 anonim 

válasza:

Tuti, a magyarokat csak a pénz köti össze:):):).
4/8 anonim 

válasza:

Sokan vannak így. Egyedül manapság átlag fizetésből nem fog az ember egyedül megvenni egy 25 milliós lakást/házat.
5/8 anonim 

válasza:

#4 25 milliós ház? Hol van ilyen, Mucsaröcsögén? Pesti vonzáskörzetben ennyiért lakást sem kapni🤣Ilyen árak mellett tényleg esélytelen egyedül bármit is elérni. Keveseknek sikerül. Szóval ja, rengeteg ilyen pár van, főleg a csok bevezetése óta.
6/8 anonim 

válasza:

Igen. Ezt persze nem fogják elismerni. Sokszor még maguknak is hazudnak. De mivel lakáshoz jutni átlagembernek már esélytelen, ezért sokan kényszerből alkotnak párt. Eddig is gáz volt a magyar társadalom, de én hiszem, hogy a 2015 után születettek egy olyan boldogtalan generációt fognak alkotni, akik alapjaiban fogják megrengetni az országot.
7/8 anonim 

válasza:

Inkább úgy mondanám, hogy hogy anyagi kényszer - de jelen, én is ilyen vagyok 🙆♂️
8/8 anonim 

válasza:

#6 bizony, ezzel a hülye csokkal csak azt érték el, hogy sokkal több lett az érdekházasság. Nagyon boldog családokban fognak felnőni ezek a gyerekek…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!