Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A tetoválás, piercing rontja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tetoválás, piercing rontja egy nő esélyeit az átlagos férfiaknál?

Figyelt kérdés
Nyilván nekem is a tetovált (és többnyire egy adott stílust képviselő) férfiak tetszenek, de nem gyakran találkozom ilyenekkel, és nem is nézek ki elég jól, hogy reális esélyem legyen náluk :(
2022. máj. 17. 11:28
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
84%
#10 hát igen :D
2022. máj. 17. 12:20
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Amíg az arcán nincsenek csillagok, feliratok meg buzıság, addig elég sok dolog belefér nekem is. A piercing nem zavar arcon sem, de ezek a börtöntetkók meg lila szemöldökök kizárt. Ezzel csak szégyenkezni lehet.
2022. máj. 17. 12:24
 13/24 A kérdező kommentje:
#9, akiknek kifejezetten ez jön be, azok általában maguk is így néznek ki, és bármilyen fullextrás nőt megkaphatnak, nem kell beérniük egy átlag alattival. Meg egyébként nem is szaladgálnak az utcán tömegesen, én meg nem mozgok ilyen körökben. Egyik ismerősöm ráadásul tetoválóművész és hardcore zenekarban is játszott (tehát ő lényegében csak ilyen körökben mozog), és még neki is egy átlagos pasi a férje, akinek azóta van kb 3 tetoválása, mióta az ismerősöm rábeszélte, hogy had varrja rá néhány mintáját.
2022. máj. 17. 12:27
 14/24 anonim ***** válasza:
31%

Nalam igen :)

37F incel

2022. máj. 17. 13:10
 15/24 dregor ***** válasza:
100%
Nálam nem rontaná, bár én meg messze nem vagyok átlagos. De se tetoválásom se piercingem nincs, de alapvetően bejönnek a vadabb külsővel rendelkező nők. :D Imádom a rocker, punk, goth stb. nőket, szóval ha ilyen vagy, akkor plusz pont. :))
2022. máj. 17. 13:29
 16/24 anonim ***** válasza:
50%

Elég sok a tetovált lány manapság

Nagyok sok a kifejezetten csúnya tetovàlàs, ahol mindenféle motívum van , mindenfele testrészen , olyan is van ami akárhogy nézzük csúnya.

Ráadásul ha szép is , egy idő után át kell varatni mert megfakulhat.

Mire elmész àtvarratni lehet meg is unod.

Már olyan sok tetovált lány van, teljesen elvesztette ez extremitàsàt

2022. máj. 17. 13:51
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

#13 csak hiszed, hogy ők is úgy néznek ki. Én tetovált, piercinges, ráadásul extrém hajú nő vagyok. Javarészt full átlagos férfiakkal voltam. Se tetoválás, se piercing. Nem azért, mert nem tetszik, csak így alakult. Férjemnek mondjuk van egy kb 4 centis tetoválása a lapockáján, akarna is többet, de utálja a fájdalmat, ami vele jár, így inkább lebeszélem róla, mert borzalmasan hisztis tud lenni, ha fáj valamije, annyit meg nem ér az egész. Szép, meg dekoratív, ha jól van megválasztva és kivitelezve, de ilyesmi nélkül is szeretem.

Visszatérve, ha nem lenne férjem, elég sokaknak tetszenék, és kezdenének ki velem, mert illik hozzám ez a stílus, tudom viselni. Nyáron például elég gyakran előfordul, hogy leszólítanak a tetoválásaim miatt. Legtöbbször teljesen átlagos férfiak. Sokan vannak úgy vele, hogy tetszik nekik a másikon, de magukra nem akarnának.

Nyilván nem fog mindenkinek bejönni, szóval egyértelműen szűkíti a "merítést", de ez nem feltétlenül gond, csak ha annak éled meg.

2022. máj. 17. 15:20
 18/24 A kérdező kommentje:
#17, akkor te biztos alapból jól nézel ki. Én sajnos nem, és aggaszt, hogy ezekkel a dolgokkal még inkább rontok az esélyeimen. Azért más, ha valaki úgy "extrém", mint például egy jobbféle SuicideGirl vagy Onlyfans tartalomgyártó (pl [link] vagy [link] meg más, amikor egy alapból nem túl szép nő vállalja be, hogy még ezzel is kizár potenciális partnereket.
2022. máj. 17. 16:41
 19/24 dregor ***** válasza:
Egyszerűbb lenne ha kiderülne, te hogy nézel ki. :D
2022. máj. 17. 16:45
 20/24 A kérdező kommentje:
Hát nem úgy, mint ezek az instás nők.
2022. máj. 17. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!