Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tetoválás, piercing rontja egy nő esélyeit az átlagos férfiaknál?
Figyelt kérdés
Nyilván nekem is a tetovált (és többnyire egy adott stílust képviselő) férfiak tetszenek, de nem gyakran találkozom ilyenekkel, és nem is nézek ki elég jól, hogy reális esélyem legyen náluk :(2022. máj. 17. 11:28
1/24 anonim válasza:
én nem szeretem egyiket sem
mértékkel, ízlésesen alkalmazva még nem tántorít el, de aki túltólja, azt messziről kerülöm
2/24 anonim válasza:
Attól is függ milyen az a tetoválás. Ha illik a stílusodhoz, személyiségedhez, még dobhat is egy-egy ízléses, egyedi tetkó, egy piercing. Viszont ha csak úgy bemész egy szalonba és ráböksz a lángoló koponyára, mert az akciós, akkor az nem túl vonzó. Érted
3/24 anonim válasza:
Egy bizonyos fokig nem zavarnak, csak mikor már a nő fél vagy egész teste tele van ezekkel...
23f
4/24 anonim válasza:
Szerintem jó dolog ha nem kell a Kínaiban étlapot kerni mert ott van a hatadon
6/24 anonim válasza:
A tetoválás minősége és mennyiségétől függ. Ha jól el van készitve és mutatós akkor tetszik; de az ilyen mellen lévő pillangó, meg anya-apa feliratok az instant off. Illetve lehet fültágitó, de ésszel, azért az öklöm ne férjen át rajta.
7/24 anonim válasza:
Attól függ mennyire ízléses és hol van az a tetkó. Vannak ezek a proli tetkósok (én csak így hívom őket), akik tuti valami szoliban vagy hasonló helyen melóznak és prostinak néznek ki, na az ilyeneket messzire kerülöm. A túl sok se jön be. 1 szolid, szép tetoválás viszont lehet vonzó.
9/24 anonim válasza:
piercing: én maximum a köldöknél fogadom el, orrban Nem!
tetoválás: arcon, mellen , mell körül nem fogadom el, és azt sem ha az egész lába tetoválva van.
de! Vannak akiknek kifejezetten ez jön be. Hajrá!
10/24 A kérdező kommentje:
"Vannak ezek a proli tetkósok (én csak így hívom őket), akik tuti valami szoliban vagy hasonló helyen melóznak és prostinak néznek ki, na az ilyeneket messzire kerülöm."
Igen, ennek a férfi párja a nonfig/maori tetkós koxos németautós "vállalkozó" 😀
2022. máj. 17. 12:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!