Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni, ha semmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni, ha semmi nőies nincs bennem, igazi "antinő" vagyok?

Figyelt kérdés

Sosem értettem, miért ilyen negatív a megítélésem a férfiak részéről, amikor adok magamra és magamat mindössze kicsit átlag alattinak tartom, de nem vészesen rondának. Mostanában kezdek megvilágosodni, hogy tulajdonképp az a baj, hogy úgy nézek ki, mint egy parókás, kisminkelt, női ruhába öltözött fiú. Igazából az egyik ismerősöm hívta fel rá a figyelmemet, hogy jobban jártam volna, ha ténylegesen pasinak születek, mert teljesen úgy nézek ki, és ha belegondolok, tényleg 😔

Leszbikusként még lehet, hogy sikerem is lenne az ilyen férfias butch nőket kedvelők körében, de sajnos heteroszexuális vagyok.

2022. máj. 16. 09:53
 1/10 anonim ***** válasza:
45%
ugyanmár, nem ez a fontos, nekem pl pont az ilyen nők tetszenek.
2022. máj. 16. 09:54
 2/10 anonim ***** válasza:
#1 És boldogan éltek, míg meg nem haltak. 🙃
2022. máj. 16. 09:58
 3/10 anonim ***** válasza:
65%
Mutatsz képet privátban ? Így elég nehéz elképzelni.
2022. máj. 16. 10:00
 4/10 anonim ***** válasza:
48%
ha ilyen xéna típusú harcos amazon vagy az inkább szexi.
2022. máj. 16. 10:21
 5/10 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel gond, úgy is szép lehet az ember, a környezetemben van 1-2 ilyen nő, és tök elfogadhatóan néznek ki, tehát nyugi:. Gondolj bele, hogy nem bizti, hogyha nőiesen öltöznél, vagy néznél ki, jól is éreznéd benne magadat,
2022. máj. 16. 10:22
 6/10 A kérdező kommentje:
Nőies a stílusom, van műszempillám, hosszú géllakkozott körmeim, hosszú hullámos hajam, szeretem a nőiesebb ruhadarabokat is...
2022. máj. 16. 10:26
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Kérdés, hogy mégis a külsődben mi az, ami férfias - mert azon lehetne / kellene alakítani, ha ez téged zavar. Pl. sminkkel lehet alakítani az ajakformán, szemformán, ill. ha kész vagy rá, akkor műtéti és nem műtéti beavatkozások (fillerek, ajakfeltöltés, orrplasztika stb.).

Amúgy meg egy jótanács: ha nagyon férfias az arcod, sztem jobb, ha picit visszaveszel az ilyen nagyon intenzíven, már-már paródiaszerűen eltúlzottan nőies dolgokból, mert attól még férfiasabbnak néz ki az ember... azt gondolnánk, hogy azoktól nőiesebb lesz a külseje, de a túlzott jellege miatt hajlamos transzvesztitásan, drag queenesen kinézni, olyan hatást kelteni, mintha valaki nagyon kompenzálni akarna. A kevesebb több - felesleges a seprű műszempilla, a hosszú karom, a póthaj / seggig érő fúdehosszú haj (főleg ha még láthatóan be is van állítva), az extranőcys öltözködés, a kiló vakolat / instagram smink, a túlfestett szemöldök.

2022. máj. 16. 12:15
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem semmi baj nem lehet veled, én szeretem a kicsit fiús, bajszos csajokat főleg ha van egy 18-as farkuk is mellé.
2022. máj. 16. 12:23
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is férfiasabbá teszi az embert az erős smink, kihívó ruhák, hosszú körmök és egyebek. Egy természetesebb stílusú nőt látva fel sem merül az emberben, hogy megkérdőjelezze a nemét. Egy vörös rúzsos, 5 centi hosszú műszempillás, 10 centis körmű, miniruhás nőnél viszont néha eszembe jut, hogy lehet, hogy egy transz nő az illető (no offense annak, aki tényleg az és ilyen stílust képvisel).
2022. máj. 16. 12:41
 10/10 A kérdező kommentje:

Miért kell mindig végletekben gondolkodni? 1D műszempillám van, szolidan sminkelek, a szolidan nőies ruhákat szeretem (csinos blézerek, virágos ruhák, blúzok stb). A körmöm nem 1,5 méteres neonszínű, hanem natúr színű és ízléses. Arra akartam utalni, hogy nem egy tüsihajú munkavédelmi bakancsos "nőt" kell elképzelni, de Szalai Vivientől is távol állok (sajnos).

[link]

2022. máj. 16. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!