Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú egyedüllét után, ha megint lesz párom, hogy fogom megszokni újra a folytonos alkalmazkodást?
2 éve váltam el. Az elején nagyon rossz volt, hiányzott a társ, de mostanra szeretek egyedül lenni. Könnyű, hogy nem kell alkalmazkodni. Szeretem a csendet, nyugalmat. Jó egyedül, azt csinálok, amit akarok.
Viszont mégis jó lenne majd megint egy harmonikus életközösség, ha találok olyan férfit, akivel jó együtt. Van egy barátom, aranyos, kedves. Viszont a kezdeti fellángolás elmúlt, és most már gyakran zavar, ha nálam van. Várom, hogy haza menjen. Nem tudom, hogy ez amiatt van - e, mert megszoktam az egyedüllétet és nem vagyunk még összecsiszolódva, vagy pedig nem passzolunk, nem szeretem igazán?
Ha van ilyenről tapasztalatotok, légyszi írjatok véleményt.
Nem kell.
Egyszerűen enged el magad.
Ha szereted az egyedüllétet, nehezen fogod megszokni a társat, ha együtt laktok majd. Hasonló mentalitást kell majd keresned, akkor talán könnyebb lesz.
Én is kb. két évig éltem egyedül és imádtam. Nagyon nehezen szoktam meg a közös életet, amikor összeköltöztünk a párommal. Szerencsére hagyjuk egymást élni, mindkettőnknek van olyan hobbija, ahol egyedül kiélheti magát. Ettől függetlenül tényleg szeretjük egymást, csak mindketten igényeljük a csendet egyedül és ezt tiszteletben is tartjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!