Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy majdnem 27 éves férfi és egy 32 éves nő között lehet tartós kapcsolat?
Egy ideje mindíg ráköszönök egy nőre aki odajár edzeni ahova én. Gyakran segítek neki, néha egy kissebb bókot is adok neki.
Mostanság észrevettem, ha ott vagyok akkor szívesen leáll velem beszélgetni, akár edzés közben is megáll és hátratámasztott kézzel keresztbe tett lábbal felém fordul, és hallgatja amit mondok neki.
Szerintetek szimplán kedves, vagy akarhat valamit?
(amúgy az emberek inkább 27-28-nak nézik, mert fiatalos, és 160cm)
Nektek esetleg volt ilyen kapcsolatotok, vagy tudtok ilyenről? Mi a tapasztalatotok ezzel kapcsolatban?
Kolléganőm 33, párja 25, 5 éve vannak együtt és pár hete házasodtak, imádják egymást. Persze, hogy működhet.
Ellenben ez a “majdnem 27 éves vagyok” kb úgy hangzik, mint mikor egy ovis mondja, hogy ő már nem 3, hanem 3 és fél éves. Nem kell ennyire komplexusosnak lenni 5, de 5,5 vagy 6 év korkülönbség miatt sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!