Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Foglaltakra miért nyomulnak nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Foglaltakra miért nyomulnak nők?

Figyelt kérdés
Amikor egyértelmu nekik, esetleg ismerik is a barátnőjét, akkor miért vergődnek és miert nem keresnek mást?

2022. máj. 13. 19:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért, hogy fel lehessen tenni ilyen kérdéseket! 😉
2022. máj. 13. 19:54
 2/12 anonim ***** válasza:
83%
És a pasik miért nyomulnak, amikor foglalt vagyok? Egyszerűen vannak ilyen emberek.
2022. máj. 13. 19:54
 3/12 anonim ***** válasza:
57%
Mert azt érzik minden normális (kapcsolatra alkalmas) és jó pasi foglalt már. De ez nem csak a nőknél van így, férfinak is lehet ugyanilyen érzése a nőkkel kapcsolatban, szóval ez nem nemtől függ.
2022. máj. 13. 19:55
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert miért ne, van akit ez nem tart vissza, és férfiakat sem.
2022. máj. 13. 19:57
 5/12 anonim ***** válasza:
43%
Egyszer tőlem is elszerettek valakit, azóta én sem zavartatom magam. Mást se érdekelt anno nekem hogy esett, azóta én is csak arra figyelek, hogy nekem jó legyen.
2022. máj. 13. 20:11
 6/12 anonim ***** válasza:
Versenyszellem
2022. máj. 13. 20:12
 7/12 anonim ***** válasza:
39%

Te milyen telefont vennél?

A.: Amit sokan használnak.

B.: Senki nem veszi, csak ott porosodik a polcon.

2022. máj. 13. 20:13
 8/12 anonim ***** válasza:
36%
És a férfiak?
2022. máj. 13. 20:13
 9/12 anonim ***** válasza:

Közgazdaságtani alapjai vannak.

Meg ott az öreg zsidóvicc is a témában.

2022. máj. 13. 20:16
 10/12 anonim ***** válasza:
53%

"miert nem keresnek mást?"

1. A foglaltat sem kerestem, nálam a célzott keresés nem működik.

2. Attól, hogy az a "más" egyedülálló, szabad, még bőven hidegen hagy. Mint ahogy a foglalt sem azért vonz, mert foglalt.

3. Nekem is egy életem van, én mindig csak mondjak le mindenről, mindenkiről, mert így erkölcsös, és érjem be azzal, aki semleges, rosszabb esetben taszít vagy legyek állandóan csak egyedül, szex nélkül? (A legtöbb barátnőt/feleséget amúgy sem féltem. Ha véget is érne a kapcsolatuk/házasságuk, kis idő múlva kb. fürtökben lógnának rajtuk. Míg magamról ezt nagyon nem mondhatom el.)

2022. máj. 13. 20:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!