Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megtudtam, hogy fogadást...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtudtam, hogy fogadást kötöttek rám, hogy döntöttél volna a helyemben?

Figyelt kérdés
Baráti társaságunk összeismerkedett egy másikkal, amiből 2 pasi, akik haverok elkezdtek rám nyomulni. Óvatos voltam, egyikkel sem történt semmi, de aztán egy alkalommal Misi (hívjuk így) egyedül maradt velem, és megfogta a kezem. Ő jobban tetszett, mint Peti, szóval óvatosan feldobtam, hogy megnézhetnénk egyszer az új szórakozóhelyet amiről beszélt, hogy még nem volt ott. Erre nem mondott semmit, és közben el kellett mennem mosdóba. Mikor visszajöttem, láttam, hogy Peti nagyon csalódott arcot vág és fél füllel hallottam a mondata elejét, hogy azt mondta 'te nyertél'. Utána mondott még valamit, mire Misi rázta a fejét (gondolom, hogy a hülyítés ment csak és nem jön el). Mikor észrevettek, Peti nagyon vigyorgott rám, de én elmentem szó nélkül haza és nem beszélek egyikkel sem, a jövőben kerülöm az egész csapatot. Nem értem az egészet, mire volt ez jó. Rendben, nem életre szóló valamit keresek, de ennek számomra semmi értelme. Ha még szexet sem akarnak, mire jó így szórakozni? Nem tudom értelmezni ezt az egészet. Ti mit tettetek volna a helyemben? Lehet ilyenkor mást lépni? Így is rohadtul cikinek érzem az egészet, ráadásul 30 körüliek vagyunk, nem is tinik.

2022. máj. 12. 18:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Azóta nem is keresett egyik sem? Olyan nehéz elképzelni, hogy felnőtt emberek ilyen értelmi szinten vannak... :D

Hát nem vesztettél semmit, gyerekes puhapöcsök.

2022. máj. 12. 18:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Persze..hogy ki dug meg elsonek. Keruld oket messzirol!
2022. máj. 12. 18:34
 3/3 anonim ***** válasza:
94%
Ez nem csak annyi lehetett, hogy a két srác levágta egymásról, hogy ugyanarra a lányra nyomulnak, és a másik tisztességesen elismerte, hogy nem ő győzött?
2022. máj. 12. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!