Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem akarta a barátját megcsalni, de szakitani nem akart vele, viszont megtudta, h találtam egy másik nőt akivel ismerkedek, felhivott orditott velem a telefonba és letiltott. Mi volt a baja velem? 26F
Szóval a nyáron ismerkedtem az elöző munkahelyemen egy nővel, tetszett meg minden, el tudtam volna képzelni barátnőmnek de nem nyomultam rá mert két éve barátja van.. Tiszteletbe tartottam a kapcsolatát. Egy összejövetelen viszont egymás mellé ültünk és elmesélte, h a barátja csalja őt egy ideje. Le akart velem feküdni. Lefeküdtem volna vele ha egyedülálló lett volna de így h barátja van nem tettem meg. Nem haragudott meg rám.. Semmi ilyen nem volt mert elmondtam neki, h nekem ez igy nem fog menni, h kapcsolata van és még szakitani se akar. Közbe munkahelyet váltottam de azóta is havonta 1x-2x beszéltünk telefonon.
Úgy alakult, h november óta ismerkedek egy komolyabb szándékú korombeli nővel aki egyedülálló. Kitudodott az elöző munkahelyi nő előtt is, h más valaki tetszik. Felhivott telefonon és torkaszakadtábol ordibált velem, h mekkora féreg vagyok, nem vettem őt komolyan és a hátamögött mással ismerkedek..lecsapta és letiltott.
Nem értem mert lényegébe csak szexelni akart velem. Arra bárki mást is találhat magának. Valakinek van ötlete mi volt a baja velem??
Szerintem arra sem érdemes, hogy töprengj rajta.
A nők gyakran ilyenek, mondom ezt nő létemre...
Persze férfiaknál is előfordul. Több vasat tart a tűzben, aztán mégis sz@rul esik neki ha őt mellőzik.
Neked normális a gondolkodásod a néhány sorból, amit írtál, neki meg nem...
#1esnek igazat kell adjak.
Legalàbb letiltottad?
3as: a csaj tiltotta. de szerintem jól járt😄😄 valami gond van a toronyban
1es voltam
Talonban tartott és abban a hitben élt, hogy te epedve várod, mikor szakít végre a pasijával, hogy egymáséi lehessetek. Csakhogy rájött, hogy nem ez a helyzet és rosszul érezte magát, hogy ezek szerint mégsem ő mindenki álmai asszonya, és csalódott, gondolom első sorban magára haragudott (nem feltétlenül tudja ezt ő maga sem), amiért ilyen helyzetbe került/hozta magát. Gondolom tetszettél is neki (valamennyire biztosan, ha szexelni akart), és így a sima egyszerű féltékenység is közrejátszott a jelenetben.
Mindenesetre nagyon jól tetted, hogy nem feküdtél le vele és határozottan jobban jártál nélküle.
Figyelemre vágyott csak, igazából nem kellettél volna neki csak arra, hogy játszmázzon veled, hogy veled mutogathassa magát a párjának, hogy érdekli Őt más is,(ha már Ő másra fordít figyelmet és csalja) bosszút is akart így állni, hogy veled lefekszik.
Infantilis személyiség, hisztizett csak egyet, mint egy toporgó, ordító gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!