Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mindig teljesen szőrtelenül találkoztok a barátotokkal?
Lehet hogy butaságnak tűnik a kérdés, de én mindig azon kattogok, hogy csak úgy találkozok a párommal, ha teljesen szőrtelen vagyok mindenhol :D Változott ez esetleg nálatok a kapcsolat előrehaladtával?
Férfiak, titeket zavar esetleg ha egy kis borostát éreztek a barátnőtökön?

Együtt is élünk jó ideje. Nem tudok heti 7 nap, 0/24 szőrtelen lenni, mert az ugye nő.
'Alkalomra' nyilván borotválkozom (gyantára nem vagyok hajlandó), meg persze időközönként amúgy is. De nem, nem vagyok mindig frissen szőrtelenítve és amikor még csak randiztunk, sem voltam.

Egy ember szőrös, igen, a nők is... akinek pedig ez még szenzáció, annak nem való a szex.
Simán szokott raktam 3-4 napos borosta lenni, senkit sem zavar/érdekel, még engem sem.

cukorpasztát használjatok, ez nem gyanta.
amúgy a gyantától sem kell félni...

4 éve vagyunk együtt, házasok, kisgyerek.
Minden nap lehuzom borotvaval a labam, intim honalj. Kb 4 perc. Ennyi belefer minden napi furdesnel. Mindig csokolgat mindenhol, nem bírnám elviselni ha borostat kéne nyalogatnia lent 🤣 minden nap egyutt vagyunk, napkozben is benyúl, sumogat egy csók erejéig ha másra nincs is épp idő szóval szerintem ez igy alap.
Persze akik heti 1x szexelnek, ott ez nem számít 🤣

És hogy nem vagy tele véres gyulladt retek pattanásokkal, mint a többség, ha 3 napnál gyakrabban borotválkozik? Inkább legyen egy kicsit borostás, mint hatalmas vörös göbökkel tele.

Ezt akartam írni amit 9-es: nekem is van napi 4 percem borotválkozni, de eszemben sincs minden nap végigmenni érzékeny bőrfelületeken. Ha véletlen egymás utáni két nap borotválkozom, már kellemetlen.
Aki nem borotválkozik naponta, az csak hetente szexel? Engem megdug az uram akkor is, ha nem egy órával előtte szőrtelenítettem;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!