Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haragudnatok, ha a barátotok a neten keresne magának női barátokat?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 23. 13:21
1/15 anonim válasza:
A párom szerint nincs nő es ferfi között barátság. Szóval tőle érdekesen venné ki magát.
2/15 anonim válasza:
Keressen fiúbarátokat. Azok miért nem jók?
4/15 anonim válasza:
Nekem a férfi-női barátság max akkor fér bele, ha vagy gyerekkori jó barátok és soha nem is volt közöttük semmi, mert nem úgy néznek egymásra vagy úgy, ha egy baráti társaságuk van és így vele is jóban van, de négyszemközt nem nagyon találkoznak, inkább csak a társaságon keresztül tartják a kapcsolatot. Az, hogy valaki neten keresne magának kimondottan ellenkező nemű barátot, az nekem nekem nem férne bele és nehéz is lenne elhinni, hogy valóban csak barátkozni akarna.
5/15 anonim válasza:
Repülne hamar.
Ha vannak régről lánybarátai, legyen, na de hogy nekiálljon direkbe csajozni :D Jó vicc :D
6/15 anonim válasza:
Ezt a kérdést majd röhögös emojik kíséretében elküldöm annak a lánynak akivel itt barátkoztam össze az ismerkedés/barátkozás rovatban úgy hogy mindkettönknek van párkapcsolata! Látjátok vannak ilyen "anomáliák" is mint mi! 😁
7/15 anonim válasza:
6-os, de más az, hogy véletlenül úgy barátkozol össze valakivel, hogy az pont nő, mint az, hogy direkt kimondottan nőkkel akarsz barátkozni, miközben van kapcsolatod.
8/15 A kérdező kommentje:
Lényegében a mi dolgainkat is megbeszélik, meg alapjáraton mindent.
Szerintem többet is mint velem.
Szerinte ez rendben van.
2022. ápr. 23. 14:33
9/15 A kérdező kommentje:
Van mikor úgy írnak, hogy mi...
Pl, nyertünk a lottón?
Ilyenek...
2022. ápr. 23. 14:35
10/15 anonim válasza:
Akkor éljen azzal.. lánybarát..😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!