Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan jöttetek rá ha volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jöttetek rá ha volt ilyen, hogy beleszerettetek a fiu barátotokba? Vagy hogy a fiú szeretett belétek?

Figyelt kérdés
2022. máj. 4. 22:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Éreztem, hogy másképp tekint rám. És a közös barátok is felhívták erre a figyelmem.
2022. máj. 4. 22:54
 2/17 anonim ***** válasza:
47%
Én is éreztem már a végén, hogy kezd belém szeretni, kb. levakarhatatlanul jött mindig utánam, hívott kettesben sétálgatni, de sose merte randinak hívni. Aztán mikor beleszerettem másba és összejöttem az illetővel, bizonyára hirtelen berezelt és online színt vallott... Hát azóta sem beszélünk, nekem nagy kiábrándulás volt - egyrészt, hogy eddig húzta, másrészt, hogy ezzel kvázi eldobta a barátságunkat. Magamra haragszom a legjobban, sokkal hamarabb kellett volna leépíteni, még "barátként", hogy utána ne sérüljön az illető, mert egyébként remek ember volt.
2022. máj. 5. 00:03
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
2# Te benne lettél volna, ha randira hívott volna? Meddig tartott a barátságotok?
2022. máj. 5. 00:32
 4/17 anonim ***** válasza:

2. vagyok. Nem, számomra 100% friendzone volt a dolog, de ha tudtam volna időben, hogy mi zajlik benne, hamarabb lezártam volna ezt, az ő érdekében.

5 évig voltunk legjobb barátok, az utolsó félévben éreztem azt, hogy kezd rám máshogy nézni.

2022. máj. 5. 00:44
 5/17 anonim ***** válasza:
71%
4. Miért gondolod azt, hogy az ilyen férfi-női barátságok hosszútávon kifizetődőek? Egy férfi-női kapcsolat nem a barátságról szól. Az egyik általában mindig többet fog érezni.
2022. máj. 5. 00:49
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen ember nem dob el semmit, csak többet jelentesz neki, mint barát.
2022. máj. 5. 00:51
 7/17 anonim ***** válasza:
Így van, de ezáltal a barátság nyilván megszűnik. De erről nem tehet az ember, tehát ilyen értelemben tényleg nem ő "dobta el".
2022. máj. 5. 00:58
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Eddig sem volt pusztán barátság, csak lehet hogy nem volt tisztában az érzéseivel, hogy a másik sokkal többet jelent neki. Ahogy egy másik hozzászóló írta, mi címkézzük fel a dolgokat a fejünkben.
2022. máj. 5. 01:06
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Ehhez azért nem kell viselkedéselemző pszichológusnak lenni.

Gyakrabban keresi a társaságodat, lehetőség szerint kettesben szeret veled időt eltölteni, aminek nem is kell különösebben minőséginek lennie. Minden különösebb ok nélkül beszélgetést kezdeményez akár online, akár offline, akár olyan triviális dolgokról, hogy mit ettél, vagy milyen volt egy szürke hétköznap. Egyre többször ér hozzád, ölel meg, pedig ez korábban nem volt rá jellemző. A pasijelöltjeidet elhordja fűnek-fának, hogy hogy nem tudnak értékelni egy ilyen csodálatos nőt, mint te. A saját "barátnőjelöltjeit" szintén savazza, hogy egy se ér fel hozzád. Olyan témákat hoz fel beszélgetések során, amiket korábban nem beszéltetek ki, éreztetve a bizalmat és azt, hogy milyen jól tudtok bármiről beszélgetni. Egyre többször utal arra, hogy nőként tekint rád, akár csak olyan módon, hogy találkozáskor megjegyzi, hogy "de jól nézel ki". Nagyobb társaságban bárki mond valamilyen vicces, vagy hatást kiváltó történetet, a te reakciódat nézi, a tekintetedet keresi. Ha jövőbeni tervekről van szó, és csak gondolat szintjén is felmerül benned, hogy esetleg máshol is szerencsét próbálnál, akkor hosszasan ecseteli ennek hátulütőit, kiemelve, hogy ő nem lesz ott neked...

És a többi...

Nyilván ezek nem jelentik automatikusan azt, hogy beléd van esve, de ha több is előfordul egyre gyakrabban, akkor érdemes lehet elgondolkodni, hogy ez áll a háttérben.

2022. máj. 5. 08:08
 10/17 anonim ***** válasza:
#9 Ez nem feltétlenül rossz dolog, ha a barátságuk szintet tud lépni és egymásba szeretnek.
2022. máj. 5. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!