Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan jöttetek rá ha volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jöttetek rá ha volt ilyen, hogy beleszerettetek a fiu barátotokba? Vagy hogy a fiú szeretett belétek?

Figyelt kérdés
2022. máj. 4. 22:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Két dolog:

1. Nem mondtam, hogy ez rossz dolog.

2. Ez szerintem nem szintlépés. Az almának se szintlépés, ha mától körte lesz, és a körtének se, ha holnaptól alma. Az ember életében a barátoknak és a párkapcsolatnak is megvan a helye, de nem helyezném egyiket a másik fölé.

2022. máj. 5. 21:30
 12/17 anonim ***** válasza:
48%
11# Szerintem attól függ, hogyan tekintünk az elejétől kezdve a kapcsolatra. És ez a nézőpont megváltozhat, ha mindkettőjükben kialakulnak az érzelmek. Bár nem szimpla barátságról beszélek, ha mégis onnan indult, tud fejlődni egy komolyabb irányba, ha mindkét fél úgy érzi hogy többet jelent neki a másik. De osztom, hogy a férfi és a nő inkább párkapcsolatban gondolkodjon, mintsem barátságban. Egy felnőtt ember a társát keresi a másikban, nem pedig egy barátot.
2022. máj. 5. 22:39
 13/17 anonim ***** válasza:

Ha bi vagyok, akkor semmilyen nemű barátom ne legyen? Őszintén kérdezem.

2022. máj. 5. 22:47
 14/17 anonim ***** válasza:
Ha bi vagy, akkor elvileg mindkét nem felé vonzódsz, nem?
2022. máj. 5. 22:50
 15/17 anonim ***** válasza:
De igen, éppen ezért kérdezem. Sosem jelentette azt, hogy akkor minden egyes emberre rá akarok hajtani, aki szembejön, vagy akivel jóban vagyok. Se férfiak, se nők közül. (Gondolom, hetero felállásban kifogásolod, ha valaki abból a nemből barátkozik valakivel, amelyikhez vonzódik.)
2022. máj. 5. 22:53
 16/17 anonim ***** válasza:
48%
Az azonos nemű barátságok se tartósak egy idő után, de abba bele lehet kalkulálni hogy a párjukra koncentrálnak, mert ez az élet rendje. Mindegy, hogy hetero, bi vagy homo, a kölcsönös vonzás adja, hogy partnerként és nem barátként tekintenek egymásra. A barátkozás egy bizonyos kor felett már érzelmi éretlenségre utal.
2022. máj. 5. 23:00
 17/17 anonim ***** válasza:
Megkeseredett gondolkodásmód, de a legtöbb ember meg van keseredve, szóval nem hibáztatlak. Mindenkinél kicsit másban nyilvánul meg.
2022. máj. 5. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!