Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem gáz, hogy nő létemre nekem kell
"udvarolni"a pasinak aki tetszik nekem?
Figyelt kérdés
Hová tűnt belőlük a bátorság, a határozottság, a kezdeményezés és a férfiasság?
Nem azt mondom, hogy nyomuljanak ezerrel, mert az is visszás, de jól esne, ha látnám bennük a "lelkesedést" főleg, ha egyértelmű jeleket küldök neki, hogy viszont tetszik nekem is.
Van olyan férfi, aki nyomul, van olyan, aki nem. Ha egy férfi introvertált, tapasztaltan, nehezen nyílik meg társaságban, nehezen oldódik, akkor az udvarlás is először döcögős lesz. Ugyanez a helyzet, ha nem vonzódik hozzád, avagy népszerű a nők körében és nincs szüksége udvarolásra - hiszen így is van elég jelentkező, akik közül válogat.
Szerintem nem gáz, ha olykor egy nő udvarol, viszont ha neked rosszul esik mégis csinálod, az kicsit gáz. Keress olyan férfit, aki számodra pozitív tulajdongásokkal bír, akik pedig másmilyenek, ne fikázd!
2022. máj. 14. 20:06
22/33 anonim válasza:
Akkor sajnos ő mégsem az aki neked kell, hiába tetszik nagyon, ha nem érezteti, hogy kölcsönös, bizonytalan leszel és hibáztatni fogod.
2022. máj. 15. 05:18
23/33 A kérdező kommentje:
Igazatok volt, valójában csak én szerettem volna többet és ezt most komolyabban gondoltam vele, de hiába, ha nem érez irántam semmit.
Természetesen tiszteletbe tartom a döntését és ebből is tanul valamit az ember - Ha tetszel egy férfinak annyira akkor lépni fog valamilyen módon -
Köszönöm szépen a segítő szándékú kommenteket! :) Legközelebb lazábban fogom venni és meghagyni a kezdeményezést pasiknak.
2022. máj. 16. 03:51
24/33 anonim válasza:
Valóban van abban igazság, hogy lehet annyira én nem keltettem fel az érdeklődését, nem vonzódik hozzám, de nem hinném, hogy mindig ez állna a háttérben" nem adtál egyértelmű jeleket hidd el! Amikor egyszer ilyen máskor olyan vagy egy adott férfival az bezavaró tényező.
2022. máj. 31. 17:33
25/33 anonim válasza:
Megint sok az önjelölt megmondóember, mint minden topikban. Szerintem meg nagyon sok olyan férfi van, akit fel kell szedni, biztatni kell, a tettek mezejére kell nála lépni. Szép lenne , ha igaz lenne, h a férfi úgyis lép, ha tetszel, de eddigi élettapasztalataim alapján ez egyáltalán nem igaz.
2022. jún. 1. 13:37
26/33 anonim válasza:
Az én tapasztalatom szerint meg ha felszedsz egy fiút, aki csak megörül és hagyja magát, annak nincs jó vége, mert később kisüti, hogy jó-jó, de annyira azért mégsem. Aki életképes és tetszel neki, az lép feléd.
2022. jún. 1. 15:19
27/33 anonim válasza:
26, ezzel csak az a baj, hogy ha neked olyan tetszik, aki nem felszedős tipus, akkor azzal nem fogod tudni megoldani a problémádat, hogy inkább összeállsz egy olyannal, aki nem tetszik, de felszed téged. Mégis mit kéne csinálnia a kérdezőnek, ha neki tetszik az illető és a pasas inaktiv tipus ? GÁznak gáz ,de ha egyszer ő tetszik, akkor csak jobb lépni, mint várni a semmire.
2022. jún. 1. 17:00
28/33 anonim válasza:
Persze minden relatív és csak utólag derül ki, én így jártam, hogy ha kezdeményeztem, akkor nem becsülték meg, vagy legalábbis hamar kihúnyt, ha próbált hálás is lenni. Ha viszont nálam kezdeményeztek, akkor meg nagyon meg voltam becsülve. Hogy milyen típus, mit gondol igazán, azt meg honnan tudjam.
2022. jún. 1. 17:50
29/33 anonim válasza:
Rám nyomulhatsz ha nincs diplomád és nem tudsz kicsengetni saját részről fél misit egy nyaralásra, részemről nyúlcipő
2022. jún. 1. 19:50
30/33 anonim válasza:
Kinyírtátok a pasikat mert olyan feltéteket támasztottatok, aminek nem mindenki tud megfelelni. Az intrósabbak meg még jobban befordulnak, ha látják hogy semmi esélyük. Az egó királyok teljesítményben biztos topon vannak, csak éppen szar emberek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!