Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vitte el szerintetek?Véletlen?
A párom hetelős munkán van es most hívott fel hogy miért szivatom.
Azt mondta hogy benne van a táskájába a vibrátorom,pedig számomra ez esélytelennek hangzik,mert külön fiókban vannak a fehérneműink.
Én véletlenül BIZTOS HOGY NEM raktam bele,erre tisztán emlékszem.
Akkor mégis hogyan..
Vagy arra tippelek hogy ő rakta el,csak felhivott ezzel az indokkal
Hogy ne keveredjen gyanúba,vagy fogalmam sincs.
27L párom 29F
Utolsó.,kitudja..
Kost ha ilyen előfordul VÉLETLENÜL,akkor bármi megeshet..
Ha a prosztata kérdés már szóba jött nálatok, akkor biztosan kipróbálja. De nincs ezzel semmi gond. Nem vagyunk egyformák.
Ezért annyira megosztó minde szexualitásos kérdés, ami nem az ösztöndugás-terhesség stb.-ről szól, hanem extrémebb élvezetekről.
Igen,ez nem is baj,orulok neki jogy nincsenek titkaink egymás előtt ezzel kapcsolatban.A probléma az hogy nemtudom most mi a helyzet.
Mert másra sem tudok gondolni,csak arra hogy megcsal.
Bár annyira ismerem hogy ezt ügyesebben csinálná,lehet hogy csak most is túl gondolom az egészet.
De így hogy messze van tőlem és ilyen történik..
Megsem tudjuk beszélni(nem látom a reakcióját)
Kedves kérdező,
Ne hülyítsd magad, mert ez a fajta agyalás megöl sokmindent lélekben.
Tudomásul kell vennünk, hogy aki akar az csal, tökmindegy ki mit mond. Ha agyalsz rajta, ha nem.
Én soha nem agyaltam. Amiről nem tudok az nem fáj és kész. Különböző jelnek tűnő bármikbe meg az, aki agyalásra hajlamos, úgyis belemagyarázza a saját verzióját és örlődik. Ha hazament meg kell kérdezni tőle. Ha felhördül és pipa lesz, az a nem jó jel.
Nem tudom ebből hogy jön le az hogy megcsal.
Nőként soha sem engedtem hogy a pasi olyan vibrátort hozzon ami nem zárt original csomagolásban van még.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!