Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy esne a párotoktól, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy esne a párotoktól, ha azt mondaná nagyobb mellel jobban nézzétek ki!?

Figyelt kérdés
Eleve nincs kis mellem. Nem olyan hatalmas, de nem is pici, inkább szimplán nagy, en szeretem. Na de amikor ezt mondta. A szívem hasad meg.-
2022. máj. 11. 10:36
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
mond meg neki, hogy neked meg jobban tetszene, ha 2 centivel hosszabb lenne
2022. máj. 11. 10:37
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
nekem rosszul
2022. máj. 11. 10:38
 3/22 A kérdező kommentje:

Szerencsére dicsérni is szokott, na de mégis.

1-es nem szeretném rombolni az önbizalmát. Egyébként, amikor látja, hogy ez nem esik jól, mondja, hogy csak viccelt, de ezt már ki tudja elhinni.

2022. máj. 11. 10:40
 4/22 A kérdező kommentje:
***néznétek
2022. máj. 11. 10:41
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
akkor hagyjad, hogy ő tiporja a tiédet...
2022. máj. 11. 10:42
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem esne jól, és ez elég negatív képet fest a személyiségéről. A mellméret ugyanis nem olyan dolog, amin változtatni tudnál.

Esetleg vesd fel neki, hogy felszedsz 30 kg-t, és akkor nagyobb lesz a melled is, nem tudom az hogy tetszene.

Én dobtam ilyen miatt pasit.

2022. máj. 11. 10:52
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Mondd, hogy ő meg nagy phasszal.

Vagy ja, vigyázz továbbra is szegény kicsi lelkére, és ne is törődj bele, hogy ő páros lábbal tiporja a tiedet.

2022. máj. 11. 10:58
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Mit rombolnál azzal, ha viccesen megjegyzed, neked 2 centivel hosszabb tetszene?

De ebből is látszik, hogy a pasid tipikusan olyan srác, aki próbál alfahím lenni, azzal, hogy cikizni a barátnőjét, miközben rá már egy vicces megjegyzés is sértően hatna.

2022. máj. 11. 11:01
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Mondanám hogy fizesse ki és nagyobb lesz. Aztán dobnám.
2022. máj. 11. 11:07
 10/22 A kérdező kommentje:

Ezenkívül 1-2 dolgot mond még, ami nem tetszik, viszont az valóban reális. De összességében jó pasi. Szokott dicsérni is. Csak ez az egy mondata rosszul esett.

Így is van rajtam plusz, és látszik is, ha 30 kgt híznék úgy néznék ki mint egy víziló. Nem is kell 30kg elég 10 is hozzá :') de értem hogy mit akarsz ezzel írni.

2022. máj. 11. 11:10
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!