Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire belefásultam?
Figyelt kérdés
Nő vagyok, és rájöttem, hogy az eddigi kapcsolataimat, (2 kivétellel) nagyrészt én tartottam életben. Én hoztam fel a beszédtémákat, én tartottam életben a kommunikációt, mert a másik fél az alig kommunikációval nem tudta volna fent tartani az érdeklődésem. Mára eljutottam arra a szintre, hogy belefásultam abba, hogy egymagam teszek a kapcsolatba, a másik fél pedig na jól van legyen alapon hozzáfűz valamit a mondanivalómhoz. Nő létemre beleuntam, belefásultam abba, hogy én lelkesítsem a másikat, én tartsam fent az érdeklődést, a kommunikációt, de a másik fél meg olyan szinten ellustul, hogyha én napokig nem keresném, akkor ő sem engem. 2 kapcsolatom volt, ahol valóban működött a kölcsönös, kétirányú kommunikáció, a kölcsönös érzelem kifejezés. Ezt a 2 kapcsolatot leszámítva az van, hogy kb mindig tőlem lett elvárva a lelkesítés, a beszédtémák felhozatala, az érzelmekről való beszéd. Olyan szinten belefásultam, hogy jelenleg ha lenne is kapcsolatom kialakulóban,már én volnék túl fáradt az egészhez. Nagyon remélem, hogy ez csak valamilyen átmeneti állapot. Más is érzett ilyen fásultságot?2022. máj. 9. 15:58
11/13 A kérdező kommentje:
10-es sajnálom! A pszichológia stb könyvek, ismeretek kb semmit sem jelentenek. Normális ember nem úgy ismerkedik, hogy szándékosan nézi a jeleket, hogy a másik vajon személyiségzavaros-e? Az már elég paranoid volna. 😁
2022. máj. 9. 20:37
12/13 anonim 

válasza:

11 normalis esetben nyilvan nem. De amennyire beteg vilag van mar nem tudod kihez hogy allj hozza mert meg a fantasztikus randik se jelentenek semmit )
13/13 anonim 

válasza:

Két hónappal ezelőttig pontosan ugyanezt éreztem. Aztán jött valaki, aki egyelőre jobbnak tűnik az egész eddig eltelt tíz évemnél, amit silány kapcsolatokban vergődve töltöttem. Persze igaz és jogos :sosem lehet tudni... Ezt is a saját bőrömön tapasztaltam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!