Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire belefásultam?

Figyelt kérdés
Nő vagyok, és rájöttem, hogy az eddigi kapcsolataimat, (2 kivétellel) nagyrészt én tartottam életben. Én hoztam fel a beszédtémákat, én tartottam életben a kommunikációt, mert a másik fél az alig kommunikációval nem tudta volna fent tartani az érdeklődésem. Mára eljutottam arra a szintre, hogy belefásultam abba, hogy egymagam teszek a kapcsolatba, a másik fél pedig na jól van legyen alapon hozzáfűz valamit a mondanivalómhoz. Nő létemre beleuntam, belefásultam abba, hogy én lelkesítsem a másikat, én tartsam fent az érdeklődést, a kommunikációt, de a másik fél meg olyan szinten ellustul, hogyha én napokig nem keresném, akkor ő sem engem. 2 kapcsolatom volt, ahol valóban működött a kölcsönös, kétirányú kommunikáció, a kölcsönös érzelem kifejezés. Ezt a 2 kapcsolatot leszámítva az van, hogy kb mindig tőlem lett elvárva a lelkesítés, a beszédtémák felhozatala, az érzelmekről való beszéd. Olyan szinten belefásultam, hogy jelenleg ha lenne is kapcsolatom kialakulóban,már én volnék túl fáradt az egészhez. Nagyon remélem, hogy ez csak valamilyen átmeneti állapot. Más is érzett ilyen fásultságot?
2022. máj. 9. 15:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Mert gondolom te is szinten felülről választasz, mint minden nő. Nekik meg persze, hogy ennyit érsz. Válassz külsőre a saját szintedről, ők majd értékelni fognak.
2022. máj. 9. 16:16
 2/13 A kérdező kommentje:
Nos, számomra a belső a fontos, hogy a másik milyen ember. A legtöbbjük sajnos olyan, amit leírtam. Ez nem szint kérdése, hanem egy igény. Sokszor végigszenvedtem a helyzeteket kommikacióra képtelen emberekkel, lényegében a kapcsolati gondokat is egyedül oldottam meg. Úgyhogy ez nem szint kérdése, hanem a kölcsönösségé. Arra pedig igenis igényem volt van és lesz is.
2022. máj. 9. 16:21
 3/13 anonim ***** válasza:
0%

Rendben, akkor rövidre zárva, válassz egy rondát, aki egyértelműen a te szinted alatt van. Körbe fog téged rajongatni a vágyaid szerint.

2022. máj. 9. 16:26
 4/13 A kérdező kommentje:
3-as nagyon nem érted, de támadsz.
2022. máj. 9. 16:31
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen a szerencséd. Én férfiként meg pont az ellenkezőjét tapasztalom. Egy idő után az ismerkedési fázisban a nők csak visszalépnek, de anélkül, hogy egy szót is szólnának. Napi szintű beszélgetésből heti pár alkalom, mikor meg találkozni szeretnék csak a kifogásokkal jönnek. És mindez úgy, hogy randiksikeresek voltak, jól érezték magukat, csók is volt. DE van egy fordulópont és abból, hogy ő keres és bármikor tudunk beszélni bármiről, átmegy abba, hogy szinte teljesen megszűnik a kommunikáció bármiféle indok nélkül és mikor rákérdezek, még ők állítják be zaklatásnak a viselkedésem...
2022. máj. 9. 17:11
 6/13 A kérdező kommentje:
5-ös sajnálom. Akkor te pontosan tudod mit élek át. Mindkét nemnél vannak ilyenek, csak sajnos egyre többen.
2022. máj. 9. 17:13
 7/13 anonim ***** válasza:
70%
Ha egy ido utan a masik erdektelen lesz, vszinu van a hatterben valami csak nem vallja be, nincs benne eleg gerinc. Vagy rajott hogy csak a kezdeti uj es a kihivas elmenye ami vezerelte, vagy melletted ismerkedik es valaki jobban megfogta, persze ezt senki sem vallja be mert nincs gerinc. Szimplan csak elszivarognak. En mar eljutottam arra a pontra hogy csak azt nezem hogy a no mennyit tesz hogy talalkozzunk, mennyi aldozatot hoz. Ha nem keres, nem visz bele energiat akkor tunjon a p...aba. Teljesen mindegy hogy eloben mennyire passzoltok ossze mennyit csokoloztok nem azt kell nezni. Hanem azt, hogy mennyire van igenye hogy ujbol es ujbol talalkozzatok semmi mast.
2022. máj. 9. 18:59
 8/13 A kérdező kommentje:
Én is e szerint és így gondolkodom, csak a férfiakkal kapcsolatban.
2022. máj. 9. 19:44
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
5ös vagyok, 7esnek. Tudom, sokan mondták és van benne valami. De én sajnos olyan vagyok, aki abban hisz, hogy mindent meg lehet beszélni és oldani. Csak annyit vártam volna, hogy hé, ez meg ez nem tetszett, vagy valami aggaszt, benned nincs-e esetleg valami hasonló érzés vagy bármi. És tudom a csók sem jelent semmit, csak azért írtam, hogy kémia az volt. A probléma ott kezdődik, hogy az ismerkedés nagy része online történik, annak ellenére, hogy személyesen sokkal gyorsabban megismered a másikat és tisztább képet is kapsz. És pont ez volt a baj, személyesen, beszélgetés közben mindig vannak kisebb elszólások, ami írás közben nem fordul elő, mert kétszer átgondolod mit írsz. Meg persze sok dolog van, amit csak személyesen lehet megbeszélni, mert csak úgy tudod a reakciókból, hogy biztosan nem ért félre a másik. És mindkettőnk részéről olyan volt a helyzet, hogy akarom, szeretném, de nem lenne jó ötlet. De ez, hogy megbeszélés helyett csak a saját kétségeire hallgat, engem meg semmibe se vesz, megsért és ignorál... Az bármi csak nem érett megoldás. Sokak problémakezelése egy óvodáséval vetekszik.
2022. máj. 9. 20:12
 10/13 anonim ***** válasza:
Elmeselek egy tortenetet. Januar ota ismerkedtem egy lannyal. 26 eves szolid, nagyon szegenyes korulmenyek kozt lakott, alkoholista szulokkel. Januarban elkezdtunk talalkozni, az elso par randi tokeletes volt. Csokoloztunk olelkeztunk, egyszeruen ereztem hogy bele fogok szeretni. Folytonos volt a kommunikacio, elsore le sem fekudtunk, 4 szer randiztunk, aztan elmentunk egy hotelbe es megtortent a szex. Hihetetlen jo volt. Masnap este atjott ujra es megint szexeltunk. Aztan elkezdte lemondani a talikat, kitalalt mindig valamit, majd rakerdeztem mi ennek az oka, azt irta hogy sokat dolgozik es elfoglalt. Volt egy kis szunet, majd ujra talalkoztunk. Rohant oda az autohoz atolelni es csillogo szemekkel mondta hogy hianyzott mar az olelesem. Majd elmentunk ujra egy hotelbe, ott is nagyon jo volt, majd ujra elkezdett kimaradozni. Csinalt olyat hogy azt mondta hogy rokonokhoz megy Pestre, majd este 7 tol nem volt elerheto masnap reggelig. Ereztem hogy valami nem oke. Semmi energiat nem tett a kapcsolatba, viszont szemelyesen iszonyu jol mukodott a kemia, csokolozasok hosszu beszelgetesek kozos programok meg minden. Aztan szepen leesett az alarc, es 3 hete kiderult hogy maniakus hazudozo, tobb pasit tart egyszerre, es vetesforgoban dugatja magat veluk, koztuk velem is. Rengeteget tettem erte korhazba vittem, felorakat vartam ra munka utan, mind ezt a semmiert. 5 szor kerdeztem a 4 honap alatt hogy kiszaljak e mert egyszeruen hiaba mukodik szemelyesen minden ha megsem hoz aldozatot nem tesz energiat bele.Ugy bukott le hogy egyik este leirta hogy megy aludni, csak eppen nem talaltam a haz elott a kocsiat. Valamelyik pasival volt a sok kozul. Volt olyan, hogy azt hazudta hogy vasarnap este elaludt azert nem tudtunk talalkozni, kozbe megint massal volt. Teljes lelki serult szociopata jellem.. Tehat azt hiszem a mai 21. Szazadban nem art parkapcsolati psychologia es emberi viselkedes konyveket olvasni mielott valakivel elkezdunk valamit:))
2022. máj. 9. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!