Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belefásultam és nem tudom merre tovább?
Egyszerűen csak azt érzem nem vagyok a helyemen. Nem élvezem a munkám. Mivel szüleim üzletében dolgozom mert azt mondják minek keresek munkahelyet mikor a magamét is csinálhatom..állandóan ezt fújják ; pedig tudják nem élvezem és nem érdekel..
Pedig előző külsős munkahelynél nem éreztem ezt( munkahelyi zaklatás miatt kellett eljöjjek)
Ez odáig fajult hogy már nem is gondolok a kiútra csak mint a robot : reggel felkelek be az üzletbe utána haza és ennyi. Szenvedek az angollal is, már nem érdekel.
Apám anno azt mondta olyan vagyok mint a fa.z ha ide tesznek itt vagyok ha oda akkor ott.
De persze amikor elmondtam nekik hogy nem érdekel a boltunk mintha nem is nekik mondtam volna..elmondtam mit érzek de nem érdekelte csak a reakció volt az hogy csináld mert a tiéd lesz
burkoltan meg is válaszoltad a kérdésed: hagyd ott a boltot
mihez lenne igazán kedved? van bármilyen végzettséged? csávó vagy, vagy csajszi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!